Air France promoția „Rendez-Vous” 2023 – reduceri de până la 40%

Air France lansează invitația de a descoperi lumea, reducând prețul biletelor de avion în medie cu până la 40%. Vor beneficia de prețuri speciale peste 60 de destinații din SUA, Asia și Caraibe.

Campania este valabilă pentru biletele achiziționate, până pe 25 ianuarie 2023. Perioada de călătorie este până la sfârșitul lunii iunie 2023.

Până pe 25 ianuarie românii pot opta pentru bilete de avion către SUA si Canada-New York, de la 499 EUR, Miami, de la 554 EUR, San Francisco și Los Angeles, de la 669 EUR, Montreal, de la 508 EUR, ASIA – Hong Kong 637 EUR, Singapore – 667 EUR, Mexic-Cancun, de la 632 EUR. În promoție mai sunt incluse și destinații exotice din zona Caraibelor-Punta Cana, de la 683 EUR, și Saint Martin, de la 752 EUR

Tarifele de mai sus au toate taxele incluse şi se aplică zborurilor dus-întors cu plecare din Bucureşti către destinaţiile vizate. Prețurile promoționale sunt disponibile pentru bilete cumpărate online pe pagina https://wwws.airfrance.ro/information/meilleures-offres/le-rendez-vous-air-france, la agenţiile de voiaj şi la tour operatorii autorizaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.