Axis, soluții de prevenire a furturilor din magazine

Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, anunţă lansarea a două soluţii dedicate mediului retail ce pot fi folosite pentru prevenirea furturilor din magazine şi creşterea performanţelor financiare.

“Retailul este un domeniu competitiv, acum, mai mult ca niciodată. Astfel, găsirea de modalităţi de creştere a veniturilor, de reducere a cheltuielilor şi de îmbunătăţire a experienţei de cumpărare a clienţilor au devenit factori esenţiali. Cu ajutorul noilor soluţii ne propunem să le oferim retailerilor informaţii de business intelligence complete”, a declarat Johan Åkesson, Director Business Development Retail în cadrul Axis Communications.

Noile soluţii vor fi comercializate exclusiv sub numele de Axis şi vor sprijini comercianţii în două domenii critice pentru activitatea comercială. Vor fi dezvoltate soluţii dedicate optimizării magazinelor şi soluţii ce au rolul de a creşte veniturile şi de a reduce pierderile cauzate de furturi.

Axis Store Optimization Solution

Soluţia de optimizare Axis include camere de supraveghere şi dispozitive audio, completate de sisteme de business inteligence (sisteme informatice de identificare, extragere și analizare a datelor) şi de un software dedicat de analiză.

Axis Store Optimization poate să ofere date precise cu privire la numărul de oameni ce intră în magazin, vârsta şi genul acestora, poate calcula în mod automat câte persoane sunt prezente într-o anumită zonă a magazinului sau câte stau la coadă.

Aceste date sunt oferite sub forma unui raport complet ce poate fi personalizat în funcţie de necesităţile retailerului. Soluţia are şi rolul de a realiza o îmbunătăţire a experienţei de cumpărare a utilizatorilor finali şi de a genera noi oportunităţi de vânzare, în mod direct, de exemplu prin posibilitatea de a transmite sub forma unor anunţuri audio campaniile aflate în desfăşurare.

Soluţia de prevenire a furturilor din magazine – Axis Loss Prevention Solution

Soluţia de prevenire a furturilor combină software-ul de analiză cu sisteme de control acces, camere de reţea Axis şi videointerfoane inteligente. O astfel de soluţie permite agenţilor de securitate să detecteze imediat orice tentativă de furt.

Axis Store Optimization Solution

Exemple de produse de reţea Axis Suita AXIS Store Optimization

Camerele din seria AXIS M30 AXIS People Counter

Camerele din seria AXIS P30 AXIS 3D People Counter

Senzorul AXIS P8804 Stereo Kit AXIS Demographic Identifier

Difuzorul de reţea AXIS C1004-E AXIS Occupancy Estimator

Difuzor de tavan AXIS C2005 AXIS Queue Monitor

AXIS Store Reporter

AXIS Store Data Manager

Axis Loss Prevention Solution

Exemple de produse de reţea Axis Suita AXIS Loss Prevention

Camerele din seria AXIS M30 Detectorul AXIS Direction

Camerele din seria AXIS P32 Detector AXIS Tailgating

Controller-ul AXIS A1001 Selectorul AXIS Random

Video-Interfonul AXIS A8004-VE

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluţii inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 2.700 de angajați în peste 50 de birouri din lume și cooperează cu peste 90.000 de parteneri din toată lumea. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.