BAT România continuă programul „Fii Furnizor”

BAT continuă programul „Fii furnizor” demarat în 2021, cu intenția de a-și dezvolta portofoliul de soluții inovatoare și parteneriate, potrivit angajamentului asumat pentru o dezvoltare sustenabila a afacerii sale.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Cele două direcții majore ale ediției 2024 a programului vizează dezvoltarea de soluții inovatoare și eficiente pentru reducerea deșeurilor și susținerea economiei circulare, precum și reducerea consumului de apă și reutilizarea apei.

Companiile și start-up-urile interesate sunt invitate să se înregistreze pe platforma BE SUPPLIER începând cu 18 martie 2024. Platforma va rămâne disponibilă pentru înregistrare timp de 6 săptămâni. Propunerile inovatoare și sustenabile de soluții în managementul deșeurilor și reducerea apei vor fi foarte apreciate și evaluate de o echipă dedicată din cadrul BAT în raport cu nevoile și criteriile de afaceri organizaționale. Companiile selectate vor fi apoi invitate să se alăture BAT în călătoria pentru un viitor mai bun – A Better Tomorrow™. Toate companiile înregistrate vor fi luate în considerare pentru consultări viitoare.

Sustenabilitatea este în centrul afacerii noastre | BAT România investește în mod constant în dezvoltarea de soluții pentru atingerea obiectivelor sale de sustenabilitate. Fabrica noastră din Ploiești, a doua cea mai mare a grupului din Europa și loc de muncă pentru peste 1.000 de angajați, este certificată AWS pentru consumul sustenabil de apă și are o rată de reciclare de circa 85% a deșeurilor. Începutul anului 2024 înseamnă un pas în plus în călătoria de sustenabilitate a fabricii din Ploiești, prin instalarea a circa 1.000 de panouri fotovoltaice pe acoperișul halei de producție, ca parte a angajamentului nostru pentru dezvoltarea surselor de energie verde.  

Panouri Solare BAT

Simon Brown, director de Operațiuni pentru Aria Europa de sud est în cadrul BAT, a declarat: „BAT face pași decisivi în călătoria sa de transformare și suntem hotărâți să construim o companie a viitorului, în care sustenabilitatea are un rol principal. Investim permanent în dezvoltarea de soluții inovatoare pentru eficientizarea consumului de resurse și reducerea impactului asupra mediului, într-un proces care implică în primul rând consistență și coerență. De asemenea, credem cu tărie în puterea contributivă și ne bucurăm să invităm alături de noi parteneri pentru dezvoltarea unor soluții inovatoare pentru atingerea obiectivelor noastre de protejare a mediului.”

BAT și-a început călătoria în domeniul sustenabilității în urmă cu mai bine de 20 de ani, cu rezultate recunoscute de prestigioase instituții la nivel internațional, precum Dow Jones Sustainability Index sau Financial Times. Recent, compania a publicat raportul anual combinat privind performanța de business și în domeniul sustenabilității pentru anul 2023, prin care evidențiază progresul obținut în atingerea obiectivelor sale de sustenabilitate*.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.