Biletele de tren se ieftinesc un pic

gara-oameni-casa-bileteBiletele de tren se ieftinesc puțin de la 1 ianuarie 2017, prin scăderea TVA de la 20% la 19%, potrivit Codului fiscal.

Pentru anumite zone kilometrice însă, tarifele pot rămâne neschimbate, informează CFR Călători.

Biletele pot fi cumpărate:

*La cumpărarea online, tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărţii de identitate şi al ID-ului de bilet.

CFR Călători le mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren!

Înainte de efectuarea călătoriei, călătorii trebuie să se asigure că au achiziționat bilet, pentru a evita taxarea suplimentară în tren și/sau suportarea costurilor amenzii, conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să sune la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului feroviar din stații.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță.

Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.