Catinvest investește în extinderea ElectroPutere Parc din Craiova

Catinvest investește 36 de milioane de euro în extinderea ElectroPutere Parc din Craiova, cu peste 100.000 de metri pătrați de spațiu comercial, consolidând astfel poziția acestuia ca principala destinație de cumpărături din Oltenia.

Grupul francez de real estate Catinvest anunță consolidarea ElectroPutere Parc ca unul dintre cele mai mari centre de retail din Oltenia, odată cu deschiderea noului magazin Leroy Merlin pe o suprafață extinsă de 13.500 mp și achiziționarea fostului magazin Leroy Merlin, care va fi transformat într-o extindere de 11.000 mp a ElectroPutere Mall. În prezent, ElectroPutere Parc dispune de 100.000 mp destinați activităților de retail, 24.000 mp de birouri clasa A și facilități suplimentare, cum ar fi un apart-hotel premium. 

Leroy Merlin, al doilea jucător pe piața de bricolaj din România, cu 21 de magazine în întreaga țară, a deschis  noul său spațiu din ElectroPutere Parc, extinzând suprafața cu aproape 23% față de cea anterioară. Noul concept îmbunătățit include o varietate mai mare de produse și servicii în domeniul construcțiilor, decorațiunilor și grădinăritului, precum și 600 de locuri de parcare noi pentru clienți. Acest nou magazin a fost dezvoltat de Catinvest în baza unui contract de închiriere pe termen lung.

În paralel, Catinvest a achiziționat de la Leroy Merlin fostul lor magazin de 11.000 mp, pentru a extinde în continuare ElectroPutere Mall. Această nouă extindere va crește suprafața închiriabilă cu 9.000 de metri pătrați, aducând centrul comercial la peste 62.000 de metri pătrați, inclusiv Auchan. Această extindere va atrage noi branduri internaționale, printre care și Primark, care va inaugura primul său magazin din Craiova, în 2026, pe o suprafață de aproximativ 4.500 mp.

„La Catinvest, ne propunem să dezvoltăm continuu ElectroPutere Parc, transformându-l într-un hub esențial pentru comunitatea locală și afacerile din zonă, oferind acces ușor și facilități excelente pentru activități profesionale, cumpărături, restaurante și agrement. De la achiziția noastră în 2016, am extins de patru ori dimensiunea ElectroPutere Parc. Suntem convinși că această locație dinamică are un potențial uriaș de dezvoltare ulterioară”, a declarat Bertrand Catteau, CEO al Catinvest Group.

Grupul francez de real estate Catinvest, care deține și administrează ElectroPutere Parc, are în portofoliu alte câteva centre comerciale din România – galeriile comerciale Orhideea, Esplanada Pantelimon din București, Tom din Constanța -, precum și din Europa de Est – Savoya Park din Budapesta și Borska Pole din Plzen. Catinvest activează, totodată, și pe piața rezidențială și comercială din Franța. În total, Catinvest deține și administrează peste 525.000 de metri pătrați de spații în Franța și în Europa de Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.