Cefin Trucks: Un nou service partener Ford Trucks, în Oradea

Cefin Trucks își extinde rețeaua de parteneri de service Ford Trucks în Romania, prin inaugurarea unui nou service partener în Oradea – GIG Impex, ajungând astfel la un numar total de 20, în scopul măririi capacității de reparare.

Ford Trucks a devenit un brand stabil pe piața din România, ocupând locul 5 din 9 branduri de vehicule comerciale, la nivel de vânzări, în urcare de pe locul 6 (din 9) deținut în 2019 și având o cotă de piață de 10.4%. 

La evenimentul de inaugurare a noului service partener a participat si primarul orașului Oradea, Florin Birta.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Obiectivul permanent Cefin Trucks constă în extinderea portofoliului de servicii ce aduc plus valoare clienților săi, printre acestea aflându-se și un plan ambițios de a dezvolta rețeaua de service-uri autorizate la cele mai înalte standarde și o rețea multimarcă de top în cooperare cu partenerii de service.

Cefin Trucks anunță astfel completarea rețelei sale de service,  venind în întâmpinarea clienților săi cu un set complet și competitiv de servicii post-vânzare, prin cele 20 de centre, partenere și proprii, aflate în: București, Brașov, Deva, Arad, Constanța, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Sibiu, Odorheiu Secuiesc, Cluj, Pitești, Ploiești, Galați, Turda și Piatra Neamț.

Investim permanent în organizația noastră, atât în oameni și sisteme integrate, în zona de vânzări, cât și în dezvoltarea rețelei de service. Cred cu tărie în valoarea adăugată a serviciilor integrate, precum servicii post vânzare la cele mai înalte standarde. Ritmul de livrare Ford Trucks este în creștere, iar pentru a menține satisfacția clienților noștri și ca vehiculele  să  fie tot timpul la lucru, avem nevoie de creștere a capacității de reparație. Clienții GIG sunt cei care care ne-au recomandat acest service, cu o experiență de 30 ani în domeniu, fiind deja demonstrat atât profesionalismul și calitatea serviciilor de reparație, cât și implicarea în relația cu clienții săi. Obiectivul nostru este ca toate camioanele Ford Trucks să fie la lucru permanent, să fie reparate într-un timp cât mai scurt și de o echipă profesionistă.” a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

Pentru GIG Impex, anul 2021 înseamnă 30 de ani de activitate, și cred că în tot acest timp am reușit să demonstrăm seriozitate și profesionalism. Inaugurarea service-ului Ford Trucks este încă un pas important pentru dezvoltarea activităților noastre. Vedem un mare potențial în brandul Ford Trucks în județul Bihor, sunt peste 165 de unități vândute în această zonă. GIG Impex este un service cu o experiență de 30 de ani în domeniu, cu o echipă profesionistă și cu o disponibilitate largă de operațiuni„ a declarat Ioan Gavris, director general GIG Impex.

Brandul Ford Trucks a venit cu propunerea acestui parteneriat și suntem foarte bucuroși că am putut să ne ridicăm la inălțimea cerințelor. În zona noastra sunt foarte multe lucrări în zona de infrastructură, ceea ce presupune și o cerere mai mare pentru vehicule necesare acestor lucrări, și bineințeles și o nevoie de capacitate largă de reparații”, a declarat Ioana Gavris, Development Manager GIG Impex.  

Ford Trucks – evoluţie accelerată pe piaţa românească

Luna mai 2017 a marcat o etapă importantă în evoluţia companiei, prin lansarea oficială a activității de importator Ford Trucks.

În primul an de activitate, Cefin Trucks, în calitate de importator și distribuitor al Ford Trucks, a înregistrat vânzări de 157 de unităţi (1% pentru segmentul de transport, 17% pentru segmentul de construcţii și 7% pentru segmentul de vehicule specializate), cu o cotă de 2,36%. 

În al doilea an, compania și-a îndeplinit și depășit obiectivul stabilit, surclasând deja, în semestrul al doilea, doi competitori cu o prezenţă tradiţională pe piaţă. Numărul unităţilor vândute s-a dublat, ajungând la 357, iar cota de piaţă la 4,1%. 

Vânzările au crescut și mai mult în 2019, cu peste 555 de unități livrate și o cotă totală de piață de peste 8%, cumulând in noiembrie 2019 un total de peste 1000 de unități Ford Trucks. Datorită lansării F-MAX, un vehicul perfect potrivit pentru transportul internațional, Cefin Trucks intenționează să-și mărească cota de piață în segmentul respectiv, unde potențialul de creștere rămâne foarte ridicat.

Cefin Trucks a mizat pe păstrarea poziției de lider în alegerile clienților din segmentele de Construcții și Vehicule municipale și în 2020, atingând locul 4 în 2Topul Brandurilor de Vehicule Comerciale, cu o cotă de piață de 11.8%. Tot în 2020, Cefin Trucks și-a extins rețeaua de service, ajungând la 19 centre service in România, adăugând la o dimensiune multibrand a acesteia, prin inaugurarea serviciilor de reparatii Ford LCV in centrul din București. In anul 2021, Ford Trucks va atinge pragul de 2000 de unități vândute în România, urmând să seteze un nou obiectiv de creștere în acest sens.

Despre Cefin Trucks 

Compania activează de aproape 25 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, fiind cunoscută ca unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din România. În decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numit unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks și din mai 2017 a început activitatea din acest nou rol. 

Despre GIG Impex

Firma orădeana GIG IMPEX are o experiență de 30 de ani în transportul de persoane, service-ul camioanelor și autobuzelor și tractarea și depanarea acestor categorii de vehicule in transportul de persoane. GIG IMPEX este cunoscută de asemenea pentru serviciile sale complete în domeniu: service în garanție și postgaranție, reparații mecanice și electrice, tinichigerie, vopsitorie, stație ITP, verificare tahografe.

Despre Ford Trucks 

Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane de mare tonaj din lume. Acesta produce o gamă largă de vehicule, inclusiv tractoare, camioane de construcții și camioane de distribuție cu o greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calității, durabilității și eficienței vehiculelor comerciale Ford stau la baza strategiei internaționale a produselor Ford Trucks.  La Ford Trucks, se întrepătrund mai mult de jumătate de secol de proiectare și experiență de producție cu expertiza în dezvoltarea de produse specifice pieței, pentru a construi principalele componente ale vehiculelor, inclusiv motoarele noi. În prezent, își desfășoară activitatea în Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și CSI și continuă să își dezvolte rețeaua internațională pe trei continente.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.