CEO interimar la Join UP!

Turoperatorul internațional Join UP! va avea un nou CEO în România, de la 1 septembrie: Kateryna Ushakova, director regional, preia leadershipul biroului local și va implementa viziunea companiei în următoarea perioadă, din poziție interimară, până la numirea unui director general permanent. Până la acel moment, Marius Surdu rămâne la conducerea companiei.

Kateryna are o experiență de peste 20 ani în business și management, iar din 2022 s-a alăturat grupului internațional Join UP! Printre cele mai importante proiecte gestionate se numără lansarea și dezvoltarea birourilor locale pe 5 piețe, precum și coordonarea unei echipe de peste 100 de angajați.

„Îi mulțumesc colegului meu Marius Surdu, cu care am făcut echipă până acum. Marius va rămâne mereu parte din povestea Join UP! în România și îl felicit pentru tot ce a realizat în construirea celei mai grele părți a business-ului, fundația companiei: echipele, procesele, rețeaua de distribuție și aspectele financiare. El va rămâne în echipă pentru a finaliza operațiunile sezonului de vară”, spune Kateryna Ushakova.

„Sunt încrezător că echipa mea va continua să crească la Join UP! România, ducând compania în topul tur-operatorilor de la noi din țară. Deși mă voi concentra pe viitor pe obiectivele personale, voi urmări cu nerăbdare să văd cum va crește mai departe compania, dintr-o nouă perspectivă”, spune Marius Surdu.

Compania este în plină expansiune în România, iar afacerile au crescut de 5 ori în ultimul an, atât ca număr de turiști, cât și ca venituri, acestea depășind pragul de 20 milioane euro în numai două sezoane de operare. Join UP! România va continua planurile de consolidare a business-ului, cu suportul grupului internațional. Turoperatorul își va mări departamentul de vânzări și va forma o structură de suport, facilitare și consultanță pentru cele peste 1000 de agenții partenere. Compania își va consolida și mai departe portofoliul local de excursii, în special cu destinații exotice.

Turoperatorul caută să angajeze peste 20 de persoane în București, Suceava, Iași și Cluj.

Dezvoltarea accelerată a biroului din România vine în contextul planurilor de expansiune globale. În acest an, Join UP! se va lansa și în Cehia și Slovacia, ajungând la o rețea de 10 țări.

Join UP! ™ este o marcă internațională de turism și în prezent, mai mulți tur-operatori lucrează sub acest brand în țări precum Moldova, Estonia, Letonia, Lituania, Kazahstan, România, Polonia și Ucraina.

Join UP! se numără printre cei mai mari turoperatori din Europa, cu afaceri globale de peste 400 milioane euro. 

„Suntem în plină creștere în toate țările în care ne aflăm și România este una dintre perlele rețelei internaționale Join UP!. Planul nostru pentru următorii 3 ani vizează investiții în expansiune și în îmbunătățirea experienței pentru parteneri. Suntem aici ca să construim o nouă abordare în turism, folosind la maximum expertiza noastră internațională. Avem obiective ambițioase și vrem să ajungem în top 3 turoperatori. Strategia noastră vizează extinderea echipei locale, creșterea acoperirii asigurărilor, îmbunătățirea serviciilor la destinație și a cooperării cu partenerii”, adaugă Kateryna Ushakova.

În România, compania a ajuns la venituri de 20 de milioane de euro, o rețea de 1.000 de parteneri și anul trecut a trimis în vacanță aproximativ 30.000 de turiști. În 2024-2025, turoperatorul își propune să vândă vacanțe pentru 140.000 de turiști, să extindă lista orașelor de plecare și să introducă noi destinații în portofoliu. 

Din acest sezon, turoperatorul operează 25 de chartere în fiecare săptămână, oferind excursii către 6 destinații (Antalya, Creta, Tunisia, Cipru, Egipt și Tenerife) și zboruri directe din 10 orașe ale țării, cu plecări din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Suceava, Bacău, Brașov, Târgu Mureș, Oradea și Baia Mare. Compania este lider în pachetele turistice pentru Egipt – Sharm El Sheikh în România, la fel ca în toate țările în care operează.

Turoperatorul are un portofoliu de peste 1.600 de hoteluri, din care peste 160 exclusive. Compania are un parteneriat strategic cu compania aeriană SkyUP Airlines, parte din același grup, având acces la flota proprie de aeronave.  

Peste 5.8 milioane de turiști au ales să meargă în vacanță cu Join UP!, până acum. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.