Compania Municipală Străzi Poduri Pasaje a PMB intră în faliment

Compania Municipală Străzi Poduri Pasaje va intra în faliment, la sfârșitul acestei luni, a anunțat primarul general, Nicușor Dan, în 23 martie. Edilul a dat asigurări celor 60 de firme creditoare că își vor primi banii.

Utilajele firmei vor fi recuperate de Primărie și folosite la șantierele în desfășurare.

„Ne-am întâlnit ieri după-amiază cu reprezentanții celor 60 de firme creditoare ale Companiei Municipale Străzi Poduri Pasaje, care va intra în faliment la sfârșitul acestei luni. I-am asigurat pe creditori că își vor primii banii pe care îi așteaptă de 2 ani. Utilajele pe care compania le-a achiziționat vor fi recuperate de municipalitate și folosite în viitoarele noastre proiecte de infrastructură. Reamintesc că decizia de închidere a acestei companii municipale a fost luată de la începutul mandatului, dar procedurile judiciare au durat până acum”, a scris Nicușor Dan pe pagina de Facebook.

Înființarea companiilor municipale și angrenarea lor în proiecte pentru care municipalitatea nu avea bani a fost una din marile erori ale administrației precedente, iar noi consumăm acum resurse importante pentru a reveni la normalitate, a mai scris Nicușor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.