Conceptul cora Urban, lansat

cora România, parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, propune consumatorilor un concept nou, magazinele cora Urban, care îmbină proximitatea cu online-ul, oferind acces la peste 40.000 de produse din cora.ro și peste 1000 de produse la raft, pentru cumpărături de ultimă oră în drum spre casă.

Primul magazin cora Urban, cu o suprafață de 100 mp, se inaugurează în complexul rezidențial Avangarde City, din Militari Residence, în București-Dudu, anul acesta urmând să fie deschise alte magazine din acest format.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

Care este principiul? Comanzi de acasă sau de la birou, online – selectând magazinul cora Lujerului și punctul de ridicare cora Urban Avangarde – produsele preferate dintr-o listă extinsă, de peste 40.0000 de produse. Comanda ta este pregătită și disponibilă pentru a fi ridicată din magazinul cora Urban în maximum 12 ore.

Și pentru că știm din experiență că întotdeauna rămâne ceva în plus de cumpărat, comanda online poate fi completată cu diverse produse aflate pe rafturile magazinului situat lângă casă sau birou. În mod alternativ, este magazinul de proximitate, disponibil pentru cumpărături rapide, deschis de luni până vineri între orele 07:00 – 21:00 și sâmbătă – duminică între orele 08:00 – 19:00. Așadar, cora Urban poate fi accesat și fără să fi efectuat în prealabil o comandă online.

cora Urban este un concept nou pe piața din România, gândit ca soluție pentru consumatorul urban, presat de timp, cât și pentru amatorii de cumpărături online. Un concept adaptat vremurilor actuale, când pandemia transformă obiceiurile de consum, iar migrația spre online și tendința de scurtare a timpului petrecut în magazine sunt evidente. Am ales să dezvoltăm proiectul pilot într-un cartier dens și nou, deoarece publicul nostru țintă se regăsește în astfel de zone din marile orașe. Ne referim atât la rezidenți, cât și la cei care lucrează în clădirile de birouri din zonă”, a spus Pascal Aigle, directorul  proiectului.

În magazin sunt disponibile produse alimentare – inclusiv legume, fructe, salate -, băuturi și articole pentru casă, precum și o gamă bogată de produse bio, categorie care de altfel este prezentă din belșug în toate hipermarketurile companiei. Și mai ales sunt prezente cele mai căutate produse realizate de colegii noștri din laboratoarele de cofetărie și patiserie, dar și carne de proveniență românească, tranșată de măcelarii cora.

cora Urban completează portofoliul nostru multi-channel. Serviciul cora Drive, lansat de cora în 2013, este în continuare apreciat de clienți, și a fost o inovație pe piața românească. Am pariat în ultimii ani pe online, segment care crește consistent, impulsionat de pandemie. În aceste condiții, pasul firesc anul trecut a fost să ne asociem cu jucători mari din zona de delivery, ca Food Panda și Glovo, pentru a crește aria și capacitatea de livrare a comenzilor efectuate online. Un partener important al cora Express este și Postis, cu ajutorul căruia eficientizăm serviciul de livrare. Rămâne însă la fel de importantă rețeaua celor 11 hipermarketuri cora, pentru că acolo îi așteptăm pe clienți cu o sortimentație și mai variată, peste 75.000 de produse, dar și cu servicii și cu zâmbetul colegilor mei. În plus, magazinele noastre au fost auditate și sunt certificate ca fiind spații sigure pentru cumpărături. Preocuparea noastră pentru siguranță se extinde la nivelul cora Urban, unde măsurile de siguranță rămân în vigoare”, a spus Thierry Destailleur, CEO cora România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.