CTP a inaugurat noile spații de birouri ale Panduit în CTPark Arad North

CTP România a inaugurat noile spații de birouri ale companiei americane Panduit în CTPark Arad North. Acestea sunt localizate într-o clădire nouă, satisfac nevoile specifice ale clientului și sunt anexate spațiului de producție deținut de către compania americană în CTPark North Arad.

Până acum, activități precum customer experience, pricing sau IT se desfășurau într-un sediu separat de spațiile de producție și depozitare deținute de către companie, acum fiind pentru prima data când toate activitățile Panduit în România se desfășoară sub același acoperiș.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

CTP, cel mai mare proprietar, dezvoltator și operator de proprietăți imobiliare logistice și industriale listate la bursă din Europa continentală, după suprafața închiriabilă brută, a inaugurat, la începutul acestei săptămâni, în prezența domnului Călin Bibarț, primarul municipiului Arad, noile birouri ale companiei americane Panduit din CTPark Arad North.

Poziționat în partea de nord a orașului, într-un centru industrial bine cunoscut, beneficiile CTPark Arad Nord includ infrastructura și accesibilitatea excelente, costuri mai mici și forță de muncă calificată disponibilă. Accesul principal se face din drumul european E68, care leagă România de Ungaria, dar și de principale coridoare pan-europene de transport.

Compania americană Panduit, care produce diverse componente electronice precum cabluri de fibră optică sau cupru, dar și rack-uri pentru servere, este prezentă în Arad din anul 2009, acesta fiind primul oraș din Europa unde compania americană a investit în capacități de producție de echipament IT. Din CTPark Arad North, Panduit livrează echipamente atât la nivel national, cât și la nivel european, inclusiv în Orientul Mijlociu și Apropiat.

Ana Dumitrache, country head CTP România, a declarat: „Ne bucurăm că avem o cooperare pe termen lung și de succes cu Panduit. Noile spații de birouri, inaugurate la începutul acestei săptămâni, reprezintă primul proiect de acest tip pe care îl realizăm pentru clientul nostru american. Este însă un bun exemplu pentru strategia constantă de îmbunătățire a proiectelor din portofoliul CTP România  realizate în beneficiul clienților. Am colaborat excelent cu echipa Panduit și ne bucură să vedem că partenerii noștri continuă să se dezvolte alături de CTP. În egală măsură, vedem, cu mare satisfacție, că România își consolidează poziția ca destinație de manufacturing cu smart workforce (accesibilă, convenabilă și educată), iar extinderea constantă a activităților Panduit în Arad demonstrează din plin acest lucru”.

Odată cu inaugurarea noilor spații de birouri, care satisfac cerințele specifice ale Panduit și care sunt anexate spațiilor de producție deținute de către compania americană în CTPark Arad North, toate activitățile Panduit – IT, pricing, marketing și administrativ, customer experience, producție, depozitare – se vor afla sub același acoperiș. 

Bogdan Vodă, plant manager, Panduit România, a declarat: “Clădirea pe care am inaugurat-o la începutul acestei săptămâni nu este doar un spațiu de lucru; ea este un simbol al continuității și dezvoltării Panduit în Arad.  Pe lângă acest nou spațiu de birouri, în care își vor desfășura activitatea departamentele: IT, Pricing, Customer experience, Marketing și Administrativ, am crescut spațiul de depozitare printr-o extindere de 800 mp a magaziei și am adus îmbunătățiri clădirii de producție, tocmai din dorința de a oferi tuturor angajaților noștri un spațiu de lucru cât mai curat și civilizat. Folosesc această oportunitate pentru a mulțumi atât partenerilor noștri de la CTP, cât și colegilor care au coordonat această transformare”.

România este a doua cea mai mare piață a CTP din Europa, reprezentând peste 2,5 milioane de metri pătrați de depozite de clasă A în 15 orașe, printre care: Arad, Brașov, București, Caransebeș, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta. 

Despre CTP

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale listate la bursă din Europa în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând 11 milioane de metri pătrați de GLA în 10 țări. CTP certifică toate clădirile noi în conformitate cu BREEAM Very good sau mai bine și a obținut un rating ESG “Low-Risk” de către Sustainalytics, subliniind angajamentul său de a fi o afacere sustenabilă. 

Despre Panduit Romania

Compania Panduit este poziționată ca lider în soluţii electrice şi pentru reţele la nivel mondial, fiind percepută de clienți ca un dezvoltator inovativ de produse şi soluţii, având sprijinul celor mai bune servicii din cadrul industriei. Piețe deservite: Spitale, Mentenanţă Industrială/Operaţiuni/ Reparaţii, Producători Echipamente Originale, Petrol şi gaze, Transporturi, Educaţie, Întreprindere, Finanţe, Guvern, Sănătate și Energie Regenerabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.