CTP a livrat depozitul pentru supermaketul online Sezamo

CTP a finalizat amenajarea spațiilor dedicate din CTPark Bucharest North pentru supermaketul online Sezamo (parte a grupului european Rohlik), care și-a lansat, recent, serviciile de e-groceries pentru publicul larg, în București și o parte din județul Ilfov, în urma unei investiții de 6 milioane de euro.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

CTP a construit pentru Sezamo un depozit dedicat, cu o suprafață de 12.000 mp, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, care permit păstrarea produselor în condiții cât mai bune și reducerea costurile de energie. Depozitul Sezamo se află în parcul CTPark Bucharest North, amplasat în zona Ștefănești – Afumați, din nordul Bucureștiului.

Ana Dumitrache, country manager CTP România: „Ne bucurăm că am finalizat și livrat la timp spațiul pentru Sezamo. Echipele noastre au lucrat extrem de bine împreună, mai ales că au aceeași agilitate, același dinamism și aceeași creativitate în a identifica cele mai bune soluții. CTPark Bucharest North le-a oferit tot ce își poate dori un client de e-commerce: locație, clădiri verzi eficiente cu cost de ocupare redus și, mai mult ca orice, flexibilitate și profesionalism și ne bucurăm să-i avem deja alături de noi în parcul din Ștefănești – Afumați”. 

Delia Dinu, chief operations officer Sezamo România: „Partenerul nostru, CTP România, a înțeles nu doar nevoile de business, dar și spiritul nostru antreprenorial și nevoia pentru abordări flexibile și soluții creative. Am lucrat în ultimele luni și vom continua să lucrăm alături de o echipă profesionistă și dedicată din cadrul CTPark Bucharest North și suntem recunoscători pentru această colaborare și pentru rezultatele obținute într-un timp record.”  

CTPark Bucharest North este amplasat în zona Ștefănești-Afumați, un hub logistic consacrat, pe Centura de Nord a Bucureștiului, aproape de Autostrada A3 și DN2. 

Spațiul personalizat realizat de CTP special pentru Sezamo a fost gândit astfel încât să răspundă tuturor nevoilor clientului și să-i faciliteze întregul proces operațional. Din totalul depozitului, 9.800 mp reprezintă spații cu temperatură ambientală, dintre care aproximativ o treime au temperatura controlată. Există zone dedicate pentru produsele refrigerate și congelate, inclusiv camere frigorifice care pot genera temperaturi de până la -24 de grade Celsius. 

De asemenea, CTP a amenajat pentru Sezamo.ro și spații dedicate lactatelor, fructelor și legumelor cu temperatură controlată între 4 și 12 grade; spații pentru produsele din carne și pește care au temperaturi între 0 și 2 grade și camere speciale pentru produsele congelate. Există și o bucătărie de peste 350 mp, o zonă destinată ambalării produselor și echipată cu sisteme automatizate de preluare și sortare și peste 2.000 mp dedicați birourilor.

Sezamo oferă o selecție grozavă de peste 10.000 de produse proaspete direct de la fermieri autohtoni, alimente de la artizani locali, dar și cele mai populare branduri de tip supermarket, toate într-un singur loc, depășind oferta unui supermarket obișnuit. Comanda este livrată în 3 ore sau la ora programată, cu un serviciu unic în România – intervalul de livrare de 15 minute. În plus, compania oferă garanția „Banii înapoi garantat” instant pentru eventualitatea în care clientul nu este mulțumit de un produs, fără întrebări suplimentare. 

Sezamo și-a luat angajamentul să protejeze mediul înconjurător și invită clienții să joace un rol activ în asta. Astfel, compania livrează cu o flotă proprie de mașini electrice (având și stații proprii de încărcare la depozitul din Ștefăneștii de Jos), utilizează pungi reutilizabile, prietenoase cu mediul, confecționate din plastic reciclat, care reduc amprenta asupra mediului înconjurător și au implementat programul „Save the Food”, prin care clienții contribuie la reducerea risipei alimentare prin achiziționarea de alimente pe cale de expirare la un preț redus.  

CTPark Bucharest North este situat în zona Ștefănești-Afumați, județul Ilfov și are o suprafață totală de 21 de hectare. Parcul logistic este perfect situat pentru a răspunde nevoilor clienților din sectorul de e-commerce, datorită accesului facil în București. 

Despre CTP

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale din Europa Continentală în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând peste 9,5milioane de m² de spații în zece țări CTP este singurul dezvoltator din regiune cu întregul său portofoliu certificat BREEAM și cu operațiuni neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon din 2021, ceea ce stă la baza angajamentului său de a fi o afacere sustenabilă. 

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,2 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta. 

Despre Sezamo

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, una dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik se lansează în România în 2022, sub brandul Sezamo. Implementând tehnologie și logistică de vârf la nivel mondial pentru a livra o gamă largă de produse de calitate (10000 SKU+), Sezamo oferă o fereastră de livrare de 15 minute, cu livrare în 3 ore de la plasarea comenzii sau livrare programată. 

Fiind o companie de tehnologie, Sezamo este o companie data-driven. Deținând operațiunile end-to-end, inclusiv toată tehnologia din interior, clienților li se oferă o experiență superioară de cumpărături, livrarea celor mai proaspete alimente de la fermieri și artizani locali, precum și o selecție largă de supermarketuri sau produse sub propria etichetă. Compania este dinamică și în creștere rapidă, obținând statutul de unicorn în 2021. Cifra de afaceri a grupului a depășit 500 de milioane EUR în 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.