CTP Arad West TP are structura finalizată și peste 40% din spații preînchiriate

CTP, cel mai mare proprietar și dezvoltator de spații logistice și industriale în funcție de suprafața închiriabilă brută (GLA) listat la bursă din Europa, a finalizat structura celui mai recent spațiu de producție și logistică din vestul României: CTPark Arad West.

Parcul industrial este amplasat în Arad, un important centru industrial și nod de transport, aproape de granița cu Ungaria și Serbia. Prima fază a CTPark Arad West cuprinde aproximativ 44.000 mp și este deja preînchiriată în proporție de peste 40%, fiind programată să fie finalizată în primul trimestru al anului 2024.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

CTPark Arad West se află în principala zonă industrială a orașului Arad și este situat ideal pentru accesul la multiple legături de transport, fiind la 1 km de șoseaua de centură, la 3 km de centrul orașului Arad și la 7 km de Aeroportul Internațional Arad. Parcul are o vizibilitate ridicată și acces direct la autostrada A1 și la viitoarea autostradă București-Timișoara-Arad-Nădlac, care formează coridorul de transport pan-european, care leagă Europa de Vest de Europa de Sud-Est.

Odată finalizată, clădirea de 12 metri înălțime va oferi o instalație de depozitare eficientă și de înaltă calitate pentru produse și/sau materii prime, fiind echipată cu caracteristici ecologice pentru a asigura o eficiență energetică și economică pentru clienți. Aceasta dispune de standardul de calitate recunoscut al CTP, cu o izolare excelentă pentru o funcționare eficientă din punct de vedere energetic, fiind prevăzută cu sisteme de control al iluminatului cu LED, precum și cu spații verzi amenajate și zone de relaxare și include propriul sistem fotovoltaic, panourile urmând să fie instalate pe acoperiș.

Parcul industrial este planificat să găzduiască aproximativ 100.000 mp în mai multe clădiri de diferite tipuri, atât pentru companii medii, cât și pentru companii mari. CTPark Arad Vest are titlul de Parc Industrial, ceea ce îl plasează pe harta oficială a parcurilor industriale strategice din România și oferă o serie de beneficii pentru rezidenții săi.

CTPark Arad West este dezvoltat pentru a obține o certificare de sustenabilitate BREEAM Excellent. La fel ca toate parcurile CTPark, CTPark Arad West își propune să sporească calitatea vieții la locul de muncă și să îmbunătățească starea de bine prin oferirea de spații exterioare și amenajări peisagistice de calitate, atât pentru clienți, cât și pentru angajați și familiile acestora, dar și pentru comunitate, în general.

Ana Dumitrache, managing director CTP România, a declarat: „CTPark Arad West este soluția ideală în orașul atât pentru cerințele de producție, cât și pentru cele de depozitare, permițând companiilor să se dezvolte într-o singură locație și cu acces ușor la multiple conexiuni de transport. CTPark Arad West încorporează cele mai recente standarde atât pentru spațiile industriale, cât și pentru depozitare, iar calitatea spațiului și locația sa excelentă se reflectă în interesul considerabil pe care l-am avut pentru acest proiect, cu peste 40% din spații preînchiriate deja. Această opțiune CTP din Arad va oferi un parc industrial de calitate excepțională, un mediu de afaceri dinamic și facilități care vor acționa ca un magnet pentru forța de muncă.

În România, CTP deține un portofoliu de aproximativ 2,5 milioane de metri pătrați de depozite de clasa A în mai multe orașe, printre care: Arad, Brașov, București, Oradea, Sibiu și Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.