DAF introduce programul „Ready to Go”

DAF Trucks a introdus, recent, programul „Ready to Go”, prin care pune la dispoziția clienților o selecție a celor mai populare vehicule pre-configurate și gata carosate, pentru aplicații specifice.

Pentru mai multe tipuri de autoșasiuri carosate, cum ar fi mixere de beton, basculante, prelate sau vehicule destinate colectării de deșeuri, DAF a creat un stoc de vehicule comerciale gata de a-și începe activitatea. În țările unde este disponibil programul „Ready to Go”, clienții pot consulta stocul european prin intermediul unei funcții de căutare de pe website-ul național. Comenzile se pot lansa prin intermediul dealerului local, indiferent de locul unde se află camionul. Toate vehiculele din stoc sunt carosate de producători de marcă.

Startul a fost dat cu 100 de vehicule, numărul acestora urmând să crească pe măsură de programul se va extinde la nivelul întregii Europe. În prezent, programul este disponibil pentru clienții din Germania, Italia, Olanda, Belgia, Franța, Polonia, Republica Cehă și Slovacia. În cursul acestui an, programul se va extinde pentru a cuprinde și alte țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.