DAF Trucks Vlaanderen, desemnată „Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica Viitorului”. Această recunoaștere onorează dezvoltarea impresionantă a fabricii belgiene de cabine și axe din Westerlo, transformând-o într-o instalație de ultimă generație, cu tehnologie avansată, printre cele mai moderne din lume.

În fiecare an, federația tehnologică belgiană Agoria acordă certificate „Fabrica Viitorului” unui număr select de facilități de producție pionierat și durabile din Belgia. Agoria reprezintă peste 2.000 de companii și 320.000 de angajați în industria tehnologică și metalurgică din Flandra, Valonia și regiunea Bruxelles, având ca scop stimularea inovației și întărirea capacității industriei belgiene.

„DAF Trucks Vlaanderen este un exemplu strălucitor de Fabrică a Viitorului”, a declarat Jolyce Demely, Director General al Agoria Flandra. „Industria noastră tehnologică poate concura la nivel internațional doar prin inovare continuă. Trebuie să continuăm să încurajăm și să susținem acest obiectiv. Este cea mai bună cale de a îmbunătăți productivitatea și de a rămâne în fruntea cursei digitale și ecologice în sectorul industrial european de astăzi. Acesta trebuie să fie și focusul absolut al politicii industriale flamande.”

DAF Trucks Vlaanderen a fost numită „Fabrica Viitorului”. Distincția a fost prezentată de prim-ministrul flamand Jan Jambon (dreapta) lui Stijn Van Eyken, director general al DAF Trucks Vlaanderen (mijloc) și Danny Pieter, managerul Fabricii de Cabine (stânga).

Pentru DAF Trucks, premiul reprezintă o recunoaștere a tranziției semnificative prin care a trecut fabrica în pregătirea pentru producția unei serii complete de vehicule de nouă generație. „În primul rând, această recunoaștere este un omagiu adus efortului de echipă”, a afirmat Stijn Van Eyken, director general al DAF Trucks Vlaanderen. „Împreună, am dezvoltat și construit o fabrică de cabine complet nouă, inclusiv un atelier de vopsire prietenos cu mediul, o fabrică pentru structura caroseriei foarte robotizată și o linie de finisare interioară nou-nouță, care oferă ergonomie excepțională colegilor noștri.”

Van Eyken a adăugat: „Mai mult, fabrica de axe a fost complet reproiectată pentru a oferi condiții optime de lucru, precum și cea mai înaltă calitate. DAF a investit în total peste 300 de milioane de euro în facilitățile noastre din Westerlo din 2017, plasându-ne în avangarda inovației în industria auto belgiană. Sunt convins că camioanele New Generation DAF XD, XF, XG și XG+ au fost desemnate Camionul Internațional al Anului 2022 și 2023 parțial datorită cabinelor și axelor excelente fabricate în Westerlo. Fiind numită „Fabrica Viitorului” ilustrează încă o dată cât de de succes poate fi industria de fabricație de înaltă tehnologie în Belgia.”

Certificatul „Fabrica Viitorului” a fost înmânat lui Stijn Van Eyken de către prim-ministrul flamand Jan Jambon.

DAF Trucks N.V. este o filială a PACCAR Inc, o companie globală de tehnologie care proiectează și fabrică camioane ușoare, medii și grele. DAF oferă o gamă completă de unități tractor și camioane pentru aplicații specifice, oferind vehiculul potrivit pentru fiecare aplicație de transport. DAF este, de asemenea, un furnizor de frunte de servicii, inclusiv contracte de reparații și întreținere MultiSupport, servicii financiare de la PACCAR Financial și un serviciu de livrare de piese de primă clasă de la PACCAR Parts.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.