DGA, lecții de anticorupție pentru șefii CNAIR

Ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) organizează, în aceste zile, cu personalul cu funcții de conducere din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), activități de educație pentru promovarea integrității, în vederea conştientizării consecinţelor implicării în săvârşirea faptelor de corupţie.

Lecțiile anticorupție au loc la solicitarea CNAIR, în baza protocolului de colaborare cu DGA, încheiat anul trecut.

Precizările DGA transmise ZIUA CARGO:

„Activitățile au fost demarate în acest sens, în luna decembrie 2021, cu personalul CNAIR din București și Constanța, iar în 11 ianuarie 2022, a avut loc în Timișoara o întâlnire cu reprezentanții CNAIR din Craiova, Timișoara și Cluj. Activitățile au avut un caracter interactiv, unde s-au discutat teme privind valorile personale și profesionale și au fost oferite exemple din cazuistica DGA.

În 13 ianuarie 2022, la sediul instituției prefectului din Brașov, va avea loc o altă activitate cu același scop, cu personalul cu funcții de conducere din cadrul CNAIR Brașov și Iași.

Activitățile de educație pentru promovarea integrității au readus în atenție faptul că, prin toate acțiunile sale, Direcția Generală Anticorupție promovează legalitatea, integritatea, onestitatea și profesionalismul, ca standard atât pentru personalul propriu, cât și pentru cel al Ministerului Afacerilor Interne”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.