DKV Mobility extinde rețeaua de stații partenere din Bulgaria

DKV Mobility a adăugat 20 de noi stații Rompetrol în rețeaua din Bulgaria, astfel că oferă acum acces la peste 600 de unități în țara vecină.

Noile stații sunt poziționate optim, pe principalele rute de transport care conectează Bulgaria de România, Grecia, Serbia și Turcia. Cele mai importante stații sunt localizate în preajma orașelor principale precum Sofia, Varna, Plovdiv, Burgas și Ruse, oferind mobilitate extinsă clienților DKV Mobility care tranzitează Bulgaria sau au ca destinație huburi logistice principale ale țării. 

Toate noile stații asigură o gamă extinsă de servicii pentru autoturisme, iar majoritatea pot deservi și camioane. Pe lângă carburanții tradiționali, majoritatea stațiilor oferă și GPL și Adblue. Poziționarea stațiilor este deja vizibilă în DKV Maps, astfel că oricine dorește poate să le includă deja în rutele de transport planificate pe teritoriul Bulgariei.

Clienții DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, pot identifica ușor noile stații și prin intermediul aplicației DKV Mobilit App, destinată dispozitivelor mobile.

„Pe lângă rețeaua de încărcare, ce se dezvoltă accelerat în întreaga Europă, continuăm să extinem și rețeaua de stații de carburanți, care reprezintă baza necesară pentru mobilitatea clienților ce operează flote de camioane. Bulgaria este o piață importantă pentru transportatorii români care tranzitează pe rute spre Grecia sau care au destinații în cadrul țării vecine. Ne bucurăm că le putem oferi clienților servicii și produse de calitate în 20 de noi stații, respectându-ne angajamentul de a le asigura mobilitate la cele mai înalte standarde”, a declarat Cătălin Constantinescu, managing director DKV Mobility România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.