Electromobilitate: DKV Mobility, parteneriat cu EVN în Austria

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, își extinde rețeaua de încărcare pentru a include 2.200 de puncte publice de încărcare în Austria, operate de EVN AG, o companie internațională de top în domeniul energiei și al serviciilor dedicate mediului, cu sediul în Maria Enzersdorf (Niederösterreich).

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Rețeaua de încărcare EVN include puncte de încărcare de tip AC sau DC. EVN și GreenFlux, filiala DKV Mobility, care este responsabilă pentru întreaga ofertă de servicii de încărcare a DKV Mobility, au semnat recent un acord de cooperare în acest sens.

„EVN este unul dintre cei mai mari operatori de puncte de încărcare din întreaga Austrie și suntem încântați să le putem oferi clienților noștri acces la rețeaua lor de încărcare de ultimă generație din Austria. Parteneriatul cu EVN reprezintă pentru noi o etapă importantă în drumul către asigurarea unor posibilități cât mai convenabile și mai simple de încărcare pentru clienții noștri din Europa”, a declarat Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

La rândul său, EVN este încântată de acest nou parteneriat. „EVN încearcă mereu să promoveze electromobilitatea și suntem încântați că, prin această cooperare, contribuim la facilitarea accesului pentru punctele publice de încărcare”, a declarat Stefan Zach, purtător de cuvânt al EVN.

Punctele de încărcare nou adăugate sunt accesibile prin intermediul aplicației DKV Mobility App și al cardului DKV Card +Charge. Cu aproximativ 468.000 de puncte de încărcare publice și semipublice în toată Europa începând cu martie 2023, DKV Mobility oferă acces la una dintre cele mai mari rețele europene de încărcare.

DKV Mobility

DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, cu un prestigiu de ~90 de ani. Aproximativ 314.000 de clienți care dețin un card activ își pot alimenta și încărca vehiculele în cea mai mare rețea de acceptanță de energie din Europa; inclusiv ~64.000 de stații de alimentare convenționale, ~468.000 de puncte de încărcare EV și ~20.000 de stații de alimentare pentru combustibili alternativi. În plus, DKV Mobility este și furnizorul european de top pentru soluții de plată a taxelor de drum, oferind soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule și soluții digitale inovatoare în aproximativ 31.000 de stații de service. Ca parte a soluțiilor noastre financiare, suntem un furnizor de top de servicii de rambursare TVA. Cu aproximativ 1.900 de angajați, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 17 miliarde de euro și un venit de 621 de milioane de euro, în 2022. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.