Era “Logistics 4.0” începe în Ekol

tir, intermodal, truck, ekolEkol, creator de valori inspiraționale și durabile pentru clienții săi, este gata să introducă în industrie o nouă perspectivă.

Ekol va revoluționa modelul tradițional de business prin Logistics 4.0 oferind soluții integrate, interconectate și inovatoare.

În epoca Industriei 4.0, transformarea continuă și dinamică reprezintă o condiție necesară pentru atingerea obiectivelor.

Ekol va transforma nu doar viitorul industriei, ci întreaga lume, cu ajutorul experienței și expertizei sale, dând totodată naștere unei abordări noi, care îmbină mintea, inima și conștiința.

Identitate corporativă aliniată noii strategii

Ekol continuă călătoria începută în 1990 și își consolidează drumul cu ajutorul unei noi identități corporative, aliniate unei noi strategii de brand. Bucurându-se de o experiență în industrie de peste un sfert de secol, Ekol, prin spoiritul său antreprenorial, adoptă abordări îndrăznețe și dinamice, fiind astfel capabilă să ofere soluții inovatoare și excelență operațională în filialele sale din cele 15 țări.

În cadrul conferinței de presă ce a avut ca scop prezentarea noii viziuni Logistics 4.0, precum și a noii identități vizuale Ekol, Ahmet Musul, chairman Ekol, a declarat:

“Industria 4.0 oferă oportunități nelimitate pentru industria de logistică, deoarece este implicată în toate procesele existente, de la primul producător până la consumatorul final. Astfel, putem menționa transformarea care a survenit în conceptul “7 rights of logistics”: furnizarea cantității potrivite din produsul potrivit, de la sursa potrivită, în maniera potrivită, la momentul potrivit, pe un traseu potrivit și la un preț potrivit. Astăzi, ca o companie de logistică integrată, Ekol oferă o perspectivă definitorie pentru domeniul logisticii, inspirată de Industria 4.0.

A fi “destul de bun” nu a fost niciodată suficient pentru noi. Credința noastră în transformare continuă și dinamică ne ghidează către creștere și dezvoltare în fiecare zi. Suntem conștienți de faptul că niciun alt mijloc nu poate duce la succes. Vom continua să fim o sursă de inspirație pentru industrie prin folosirea tehnologiilor de ultimă oră, pentru a oferi servicii avansate și personalizate clienților”.

Ahmet Musul, Chairman Ekol
Ahmet Musul, Chairman Ekol

Crezând cu tărie că oamenii reprezintă cea mai valoroasă resursă cu ajutorul căreia Ekol își îndeplinește toate obiectivele, Ahmet Musul a declarat: „Membrii Ekol ne ajută să ne continuăm călătoria în echipă, să comunicăm eficient, să ne protejăm valorile comune și să ne atingem mereu scopurile. Angajamentul nostru puternic față de valorile etice și sustenabile ne ajută să aducem schimbări în viitorul industriei de logistică și chiar să transformăm lumea.

Ekol crește prin idei inovatoare 

Ekol evoluează, focusându-se pe transformări dinamice, punând în practică idei originale și inovatoare care oferă oportunități noi pentru clienți, precum și avantaje competitive.

Ekol este unul dintre cei mai mari furnizorii de servicii logistice din Europa, cu centre de distribuţie de 750.000 de metri pătrați sufrafață de depozitare în Turcia, Germania, Italia, Grecia, Franța, Ucraina, Bosnia-Herțegovina, România, Ungaria, Spania, Polonia, Cehia, Bulgaria, Iran și Slovenia, folosind resurse proprii, precum 6 nave RO-RO,  48 block-trains pe săptămână și 5.500 de vehicule.

intermodal, tren, ekol

Despre Ekol:

Ekol, companie de logistică integrată, înființată în 1990, oferă cele mai înalte servicii de transport internațional de marfă, depozitare, distribuție internă, comerț international, servicii vamale, precum și servicii de supply chain management în filialele sale din 15 țări.

Modelul de afaceri Ekol este susținut de acea inspirație tehnologică care îmbină mintea, inima și conștiința, oferind în același timp, în mod constant clienților săi soluții integrate, interconectate și inovatoare. Ekol este întotdeauna cu un pas înainte și niciodată nu stabilește ceva ca fiind suficient de bine. Această abordare ne ajută să ne respectăm angajamentele față de clienții noștri și creează beneficii de mediu, financiare și sociale.

Ekol este unul dintre cei mai mari furnizorii de servicii logistice din Europa, cu centre de distribuţie de 750.000 de metri pătrați sufrafață de depozitare în Turcia, Germania, Italia, Grecia, Franța, Ucraina, Bosnia-Herțegovina, România, Ungaria, Spania, Polonia, Cehia, Bulgaria, Iran și Slovenia, folosind resurse proprii, precum 6 nave RO-RO,  48 block-trains pe săptămână și 5.500 de vehicule.

În îndeplinirea promisiunilor sale, cea mai mare putere a Ekol derivă din forța de muncă și puternica rețea de distribuție. O echipă multinațională cu peste 6.500 de membri este dedicată în totalitate pentru a oferi servicii impecabile și satisfacție clienților, jucând, astfel,  un rol vital în povestea de succes  Ekol.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.