Eurowag Prime Network

Eurowag lansează o rețea selectivă: „Eurowag Prime Network”, oferindu-le șoferilor 70 de stații de alimentare cu carburanți situate pe coridoarele centrale de transport din Europa.

Aceste stații sunt atent selectate din portofoliul existent, care au o locație geografică strategică pentru traficul de tranzit, sunt noduri de trafic cunoscute, conectate la Rețeaua Transeuropeană de Transport și sunt bine echipate cu servicii suplimentare pentru camioane. Aceste locații vor fi diferențiate vizual de alte stații și se vor baza pe servicii de înaltă calitate, un concept de autopromovare”, spune Kim Coppens, Energy Procurement & Operations manager Southern & Western Region la Eurowag, adăugând că în prezent există

Cele 70 de stații care constituie Eurowag Prime Network sunt situate în Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria, România, Spania, Italia, Germania, Austria, Franța, Benelux, Țările Nordice, țările baltice și Balcanii.

Scopul este crearea unei rețele premium de stații de carburanți situate în cele mai vizibile și strategice locații, care să ofere clienților Eurowag prețuri optimizate pentru carburanți și alte servicii, promoții speciale și… atenție. Rețeaua Eurowag Prime coexistă cu parcările de camioane și va fi extinsă, treptat.

Cum funcționează?

Clienții cu card Eurowag vor putea folosi serviciile stațiilor de alimentare Eurowag Prime fără a fi necesară înregistrarea sau vreun card de membru. Partenerul selectat va trebui mai întâi să îndeplinească condițiile stabilite de Eurowag și să treacă printr-un proces de selecție pentru a confirma că stațiile lor îndeplinesc cerințele serviciului premium. „Combinația dintre cele mai bune locații, ușor de recunoscut pentru clienți, oferind cele mai avantajoase servicii, și respectiv promoțiile regulate vor face din Eurowag Prime o rețea care va fi la mare căutare în rândul transportatorilor. Este un fel de club exclusiv printre stațiile de alimentare din rețeaua de acceptanță Eurowag”, spune Victor Ion, country manager Eurowag România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.