Ford Trucks – Împreună mergem mai departe!

Cefin Trucks, importator și distribuitor în România pentru Ford Trucks, a transmis redacției un comunicat prin care își exprimă solidaritatea și sprijinul, în aceste timpuri de criză.

„În contextul actualelor măsuri de urgență, traversăm o nouă provocare pentru siguranța noastră și a celor din jur, și vă trimitem această informare pentru a vă asigura de suportul echipei Ford Trucks. Serviciile companiei noastre, atât de service cât și vânzări, vă sunt în continuare la dispoziție în condițiile programului zilnic cunoscut”, se arată în comunicat.

„Vă asigurăm că am luat toate măsurile de siguranță pentru clienții și angajații noștri. Ford Trucks furnizează vehicule comerciale pentru curățenia orașului, construcții și transporturi, contribuind astfel la susținerea acestor activități esențiale pentru societate în aceste momente.”

De asemenea, Ford Trucks poate pune la dispoziție un F-MAX pentru transportul de alimente sau alte lucruri necesare pentru transportatorii blocați în zone de trecere, sau aflați în carantină. Vom reveni cu mai multe detalii în legătură cu această inițiativă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.