GXO își extinde parteneriatul cu Groupe SEB în Marea Britanie

GXO Logistics și-a extins parteneriatul cu Groupe SEB, oferindu-i spațiu de depozitare suplimentar. Compania, cu sediul în Franța, este un producător de top de aparate electrocasnice mici și ustensile pentru gătit vândute prin intermediul comerțului cu amănuntul multiformat în peste 150 de țări.

GXO folosește spațiul de 20.000 de metri pătrați din West Hallam dedicat Groupe SEB pentru a primi și depozita produsele companiei din Asia și Europa. De asemenea, GXO procesează, preia și expediază comenzi pentru companie, gestionând până la 6.500 de articole pe zi și generând economii semnificative de costuri, precum și oferind capacitatea de a extinde rapid operațiunile pentru a sprijini creșterea Groupe SEB.

Parteneriatul dintre GXO și Groupe SEB a început, în 2008, cu stocarea a 9.000-12.000 de paleți pe săptămână, iar de atunci activitatea a crescut rapid. În prezent, GXO asigură stocarea în cinci locații pentru a susține nivelurile maxime de stocare solicitate de Groupe Seb. În ultimul an, nivelul ridicat de acuratețe a stocurilor de la GXO a permis eliminarea numărătorii anuale a stocurilor, reducând costurile de gestionare a stocurilor și impactul operațional. GXO a ajutat Groupe SEB să se extindă în mod eficient, iar acum gestionează produsele din 11 locații de depozitare anterioare într-o singură soluție. 

Gavin Williams, director general al GXO Marea Britanie și Irlanda: „Suntem încântați să ne extindem parteneriatul de lungă durată cu Groupe SEB, care continuă să își dezvolte afacerea. Datorită angajamentului nostru de îmbunătățire continuă, ajutăm afacerea omnichannel a Groupe SEB să ofere o experiență remarcabilă clienților din Marea Britanie și Irlanda cu ajutorul soluțiilor noastre personalizate end-to-end pentru lanțul de aprovizionare. Am implementat cu succes un sistem proprietar de gestionare a depozitelor, iar în 2023 GXO va implementa opțiuni suplimentare de automatizare și tehnologie – inclusiv roboți mobili autonomi (AMR), scannere și imprimante portabile și o bandă transportoare cu braț – care vor permite picking-ul pentru mai multe magazine, reducând cu până la 50% deplasările în interiorul culoarului pentru retail și îmbunătățind și mai mult precizia de picking. Ne angajăm să ajutăm Groupe SEB să continue să își extindă afacerea omnichannel.”

Martine Perkins, Warehouse and Distribution manager, Groupe SEB UK Ltd: „Suntem bucuroși să ne prelungim contractul cu GXO, deoarece ne ajută să ne optimizăm și să ne dezvoltăm activitatea prin utilizarea tehnologiei inteligente și a automatizării. GXO se concentrează pe realizarea unei îmbunătățiri continue prin crearea unui serviciu fără întreruperi, oferind o eficiență semnificativă și un sprijin superior pentru lanțul de aprovizionare pentru creșterea anuală pe care o proiectăm.”

Despre GXO Logistics

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO) este cel mai mare furnizor de servicii de logistică contractuală pure-play din lume și beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, a automatizării și a externalizării. GXO se angajează să ofere un loc de muncă divers, de clasă mondială, pentru mai mult de 130.000 de membri ai echipei în peste 950 de unități care însumează aproximativ 200 de milioane de metri pătrați. Compania colaborează cu cele mai importante companii de top din lume pentru a rezolva provocările logistice complexe cu soluții avansate din punct de vedere
tehnologic pentru lanțul de aprovizionare și comerț electronic, la scară largă și cu rapiditate. Sediul corporativ al GXO se află în Greenwich, Connecticut, SUA. 

Despre Groupe SEB

Referință mondială în domeniul echipamentelor casnice mici, Groupe SEB operează cu un portofoliu unic de 32 de mărci de top, inclusiv Tefal, Seb, Rowenta, Moulinex, Krups, Lagostina, All-Clad, WMF, Emsa, Supor, comercializate prin intermediul comerțului cu amănuntul multiformat. Vânzând peste 417 milioane de produse pe an, compania implementează ostrategie pe termen lung axată pe inovație, dezvoltare internațională, competitivitate și servicii pentru clienți. Prezent în peste 150 de țări, Groupe SEB a generat vânzări de 8 miliarde de euro, în 2021, și are peste 33.000 de angajați în întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.