GXO, parteneriat cu asociațiile de logistică din Polonia, Cehia și România

GXO Logistics, cel mai mare furnizor de logistică contractuală din lume, a anunțat, în 16 mai, că a intrat în parteneriate strategice cu Polish Supply Management Leaders și Asociația Cehă de Logistică și urmărește un acord similar cu Arilog în România.

Cooperarea va crea oportunități pentru schimb de experienta si bune practici din industrie pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Est

Precizările transmise ZIUA CARGO:

„Aceste parteneriate reprezintă o oportunitate extraordinară pentru noi de a împărtăși expertiza noastră în logistică și de a promova cele mai bune practici logistice prin conferințe și ateliere de lucru din industrie, vizite in locațiile GXO și instruire in sălile de clasă.Experții noștri în logistică fac schimb de opinii, experiențe și cunoștințe în logistică și managementul lanțului de aprovizionare cu alți experți din acele domenii, așa că suntem încântați să facem parte din această relație foarte productivă și reciproc avantajoasă.”, a declarat Jean Luc Bessade, directorul general al GXO pentru Europa Centrală și de Est.

GXO operează în Europa Centrală și de Est din 2001, gestionând peste douăzeci de locații în Polonia, Republica Cehă și România, cu aproximativ 2.500 de angajați și aproape 700.000 de metri pătrați de spațiu de depozitare. Noile parteneriate strategice vor spori prezența GXO pe aceste piețe importante.

Andrzej Zawistowski, membru al consiliului de conducere al „Polish Supply Management Leaders”, a declarat: „Bun venit, GXO, în asociația noastră ca membru susținător, aducând perspectiva sa internațională și know-how-ul dobândit din lucrul cu clienți care reprezintă industrii importante. Misiunea noastră este să construim un centru de competență în lanțul de aprovizionare în Polonia la scară europeană și credem că GXO va aduce o contribuție semnificativă la consolidarea mediului nostru și la creșterea interesului pentru logistică.”

GXO își folosește expertiza și experiența pentru a dezvolta soluții automate de vârf, deblocând întregul potențial logistic pentru clienții locali și internaționali din e-commerce, modă, bunuri de larg consum (FMCG), alimente și băuturi și industria de retail, pentru a îmbunătăți starea generală a logisticii in Polonia, Republica Ceha si Romania.

Václav Cempírek, președintele Asociației Cehe de Logistică, a declarat: „De aproape 30 de ani, misiunea noastră principală a fost să creăm și să animăm platforma pentru a se concentra pe cele mai importante probleme de logistică și aplicarea acestora în realitatea afacerilor. Credem că GXO va aduce o contribuție importantă la consolidarea rețelei noastre și la dezvoltarea interesului pentru logistică.”

GXO oferă o gamă largă de servicii de logistică, inclusiv depozitare, pregătire comenzi, e-fulfilment, managementul retururilor, logistică cu temperatură controlată, co-ambalare și servicii cu valoare adăugată, creând o gamă largă de oportunități de carieră pentru proaspeții absolvenți, precum și pentru profesionisti cu experiență.

Adriana Pălășan, membru fondator și vicepreședinte Arilog și reprezentant ELA, a declarat: „Anul acesta ARILOG sărbătorește aniversarea a 20 de ani. Suntem bucuroși să sărbătorim aceast eveniment împreună cu GXO ca membru cu drepturi depline al organizației noastre și împreună să continuăm să promovăm educația profesională din industria logistică, cele mai bune practici și comunicarea între toți membrii noștri.”

Despre Polish Supply Management Leaders

Polish Supply Management Leaders („PSML”) este o asociație non-profit care reprezintă interesele managerilor polonezi din managementul aprovizionarii, logistică și achiziții, care lucrează pentru misiunea de a construi un centru de competențe în Polonia în zona lanțului de aprovizionare la o scara europeana. PSML este un forum pentru schimbul de opinii, experiențe și cunoștințe în domeniul managementului lanțului de aprovizionare și al achizițiilor. Cooperând cu parteneri din diverse medii, creează și promovează bune practici de afaceri și în cooperare cu universități și întreprinderi, desfășoară activități intensive pentru dezvoltarea competențelor și a resurselor umane.

Despre Asociația Cehă de Logistică 

Asociația Cehă de Logistică („CLA”) a fost înființată în 1993 ca o organizație non-profit, de interes comunitar, concentrată pe problemele legate de logistică și aplicarea acesteia în practica economică si de afaceri. În 2001, CLA a devenit membru cu drepturi depline al Asociației Europene de Logistică cu sediul la Bruxelles și în 2004 membru al Comitetului European de Certificare pentru Logistică și, prin urmare, autoritatea națională de certificare pentru manageri și alți specialiști în domeniul logisticii. Misiunea principală a CLA este de a oferi membrilor săi asistență profesională în rezolvarea problemelor de logistică, de a oferi o platformă de interacțiune cu experți din afara logisticii, de a distribui informații despre logistică și de a lucra cu asociații de logistică și organizații similare din Republica Cehă și din străinătate. 

Despre ARILOG Networking Supply Chain Professionals

ARILOG Networking Supply Chain Professionals este o asociație de breaslă fondată în 2002 în România. Cele mai importante obiective ale acesteia sunt dezvoltarea constantă a platformei de comunicare pentru profesioniștii care lucrează în logistică și lanțul de aprovizionare (inclusiv achiziții, stoc, planificare, producție, transport etc.); să promoveze cele mai bune practici în cadrul industriei românești de logistică și a lanțului de aprovizionare; și pentru a sprijini schimbul de cunoștințe furnizând membrilor noștri o dezvoltare profesională continuă.

Despre GXO Logistics

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO) este cel mai mare furnizor de logistică contractuală din lume și beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, automatizării și externalizării. GXO se angajează să ofere un loc de muncă divers, de clasă mondială pentru aproximativ 120.000 de membri ai echipei, în peste 900 de facilități, însumând aproximativ 18.6 milioane de metri pătrați. Compania colaborează cu companiile de top din lume pentru a rezolva provocările complexe de logistică cu soluții avansate tehnologic pentru lanțul de aprovizionare și comerțul electronic, la scară largă și cu rapiditate. Sediul corporativ al GXO este în Greenwich, Connecticut, SUA. Vizitați GXO.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.