GXO prelungește parteneriatul cu Avon

GXO Logistics, cel mai mare furnizor de servicii logistice contractuale din lume, își prelungește acordul cu Avon, liderul industriei de sănătate și frumusețe. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Cele două companii sărbătoresc cea de-a 15-a aniversare de când colaborează pentru a optimiza logistica liderului global din industria de sănătate și frumusețe

„Suntem încântați să prelungim parteneriatul nostru de lungă durată cu Avon”, a declarat Jean Luc Bessade, director general al GXO, Polonia, Republica Cehă și România. “În toate operațiunile noastre, suntem mândri să susținem nevoile în continuă evoluție ale Avon, inclusiv să îi ajutăm să se adapteze la noile reglementări de pe piețele lor și să oferim servicii de co-packing și servicii cu valoare adăugată. Prin serviciile noastre de înaltă calitate și prin comunicarea și cooperarea deschisă, am reușit să ne dezvoltăm afacerea cu Avon de-a lungul mai multor ani. Așteptăm cu nerăbdare să ne extindem și să ne îmbunătățim în mod continuu parteneriatul.”

GXO administrează un centru din Garwolin, care sprijină cea mai mare fabrică Avon din Europa, cu operațiuni de distribuție a produselor companiei în peste 50 de țări din Europa, Africa și Asia. Serviciile oferite de GXO includ depozitarea, servicii cu valoare adăugată și suport pentru producție. GXO a dedicat 2.000 de metri pătrați serviciilor cu valoare adăugată, cum ar fi împachetarea cadourilor și mesajele personalizate de sărbători pe felicitări decorative, care oferă consumatorilor finali o experiență personalizată în momentul deschiderii cutiei.

De asemenea, centrul din Garwolin permite GXO să sprijine activitățile omnichannel ale Avon. Oferim o gamă largă de servicii de co-ambalare de înaltă calitate, inclusiv etichetare specializată și coduri QR, iar în fiecare an, echipa noastră specializată realizează mii de seturi promoționale diferite, inclusiv pungi, tăvițe și cutii de cadouri pentru ocazii precum Paștele, Adventul și Crăciunul.

De asemenea, GXO ajută Avon să îndeplinească cerințele legale și să eticheteze produsele pentru modificările legislative aplicabile pe diferite piețe, iar soluțiile noastre WMS optimizează eficiența și productivitatea. GXO oferă, de asemenea, soluții de depozitare partajată pentru Avon și furnizorii săi, care oferă acces imediat la spații de înaltă calitate ce susțin creșterea, minimizând în același timp costurile de operare pe alte piețe din Europa.

Andrew Wills, senior manager Logistics, Avon, a declarat: „GXO a fost un partener remarcabil încă din 2008, ajutându-ne să ne urmărim misiunea de a crea o lume mai bună pentru femei, sprijinindu-le spiritul antreprenorial, curajul și ideile de succes. Serviciile cu valoare adăugată ale GXO au contribuit la consolidarea parteneriatului dintre companiile noastre. GXO ne-a ajutat, de asemenea, să ne îndeplinim obiectivele ESG. Așteptăm cu nerăbdare ajutorul continuu al GXO pentru a realiza întregul potențial al logisticii noastre.”

GXO, în parteneriat cu Avon, urmărește obiective ambițioase în materie de mediu la depozitul său din Garwolin. Unitatea a fost certificată ISO 9001 din 2010 și ISO 14001 din 2014. Aceasta reduce cantitatea de deșeuri generate prin reutilizarea materialelor (de exemplu, cartonul), prin reciclarea a aproximativ 97% din deșeurile de hârtie pentru ambalaje și a 90% din filmele de plastic și prin utilizarea înregistrărilor electronice pentru a diminua cantitatea de documente tipărite. De asemenea, situl utilizează iluminatul cu LED-uri pentru a reduce consumul de energie și, prin optimizarea circulației stivuitoarelor, a redus numărul de încărcări necesare ale bateriilor și, prin urmare, cantitatea de energie consumată de stațiile de încărcare.

De asemenea, GXO se angajează să sprijine comunitățile în care trăiesc și lucrează membrii echipei sale. La începutul acestui an, de exemplu, GXO a fost co-partener la „Avon împotriva violenței – Cursa de alergare în Garwolin”, care face parte din campania Avon Against Violence. Peste 70 de angajați ai GXO au participat la cursa desfășurată în luna iunie.

La nivel global, GXO procesează peste 1 miliard de produse de înfrumusețare în fiecare an și operează peste 40 de locații dedicate furnizării de soluții logistice pentru mărcile de lux ale unor companii de top din industria frumuseții și a wellness-ului. GXO optimizează lanțurile de aprovizionare, folosindu-se de tehnologia, amploarea și expertiza sa de vârf din industrie pentru a îmbunătăți fluxul de bunuri și a oferi cea mai bună experiență de consum pentru comerțul electronic, distribuția omnichannel și logistica inversă.

Pentru a vedea GXO în acțiune pentru clienții săi din domeniul frumuseții și al wellness-ului, un scurt videoclip este disponibil aici. Recenta achiziție a PFSweb de către GXO aduce capacități suplimentare cu valoare adăugată, inclusiv servicii de asistență pentru clienți la nivel înalt, plăți sigure și protecție împotriva fraudei precum și sisteme de agregare a comenzilor din diferite surse.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.