H.Essers: prima conexiune feroviară Turcia-România

H.Essers a anunțat prima conexiune feroviară între Turcia și România. Prima plecare a avut loc pe 15 mai, de la Halkali (Turcia), cu destinația Terminalul Arad din Curtici (România), de unde compania are plecări zilnice către Genk, Belgia. Pentru retur, a fost planificată o plecare pentru 20 mai. 

O dată ce această linie își va dovedi succesul, H.Essers intenționează să realizeze trei plecări săptămânale între Turcia și România. Compania are convingerea că aceasta este cea mai rapidă, eficientă și fără întârzieri conexiune feroviară, de asemenea, imună la aproape orice întrerupere de servicii cauzată de către criza COVID-19.  

În luna martie, Jeroen Fabry, business unit manager CEE, H.Essers Romania, anunța deja, în cadrul unui interviu acordat revistei ZIUA CARGO, faptul că se caută o soluție pentru rezolvarea problemelor legate de creșterea timpilor de așteptare la frontiere, mai ales la granițele Grecia-Turcia și Bulgaria-Turcia. Implementarea unei soluții feroviare România-Turcia, concepută, de asemenea, și să susțină creșterea companiei pe această relație, fusese, inițial, conturată pentru a doua jumătate a anului. 

Reamintim, H.Essers Romania se concentrează, în special, pe transportul de nișă, produse farmaceutice, chimice și cu valoare ridicată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.