Hankook – listat a 7-a oară în Dow Jones Sustainability Indices World

Consolidându-și își mai mult poziția de lider în domeniul mediului, social și al guvernanței (ESG), producătorul de anvelope premium Hankook a obținut cea de-a șaptea listare consecutivă în apreciatul indice Dow Jones Sustainability Indices (DJSI), pentru că este lider în domeniul sustenabilității.

În acest an, lista include 326 de companii din întreaga lume, 12,8% din primele 2.555 de corporații globale. Hankook se numără printre cei mai importanți reprezentanți ai industriei de componente auto.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Compania Hankook a fost inclusă în urmă cu șapte ani pentru prima dată în DJSI World, cel mai autorizat indice de evaluare a sustenabilității din lume, ca rezultat a eforturilor sale continue de a consolida managementul ESG. În acest an, compania a înregistrat cel mai mare scor de la înființarea DJSI, obținând evaluări excelente pentru filantropia corporativă, drepturile omului și managementul lanțului de aprovizionare, precum și inovarea în cercetare și dezvoltare.

Prin intermediul a opt comitete în fiecare dintre domeniile sale de expertiză, Hankook și-a îmbunătățit standardele ESG la nivel de companie și se străduiește să mențină un lanț de aprovizionare sustenabil. În 2018, compania a definit o strategie pentru o aprovizionare durabilă cu cauciuc natural. În plus, compania este lider în practicile economiei circulare. În plus, compania specializată în anvelope s-a alăturat Inițiativei de ținte bazate pe știință (SBTi) în acest an și a prezentat un obiectiv de reducere a gazelor cu efect de seră pe termen mediu și lung, cu scopul de a reduce cu 46,2% emisiile de CO2 legate de producție până în 2030, comparativ cu până în 2019. De asemenea, urmărește reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră din lanțul de aprovizionare cu 27,5%.

Obiectivul declarat al companiei în calitate de companie globală de anvelope este de a plasa activități precum filantropia corporativă și managementul mediului într-un cadru sistematic pentru a obține capacități de management al sustenabilității la nivel global de top.

Indicii de sustenabilitate Dow Jones sunt cel mai respectat etalon global pentru evaluarea sustenabilității și investiții. Acesta enumeră companiile exemplare prin evaluarea cuprinzătoare a activităților de management corporativ în ceea ce privește aspecte precum performanța financiară, contribuțiile sociale, managementul etic și managementul de mediu. DJSI a fost dezvoltat în comun în 1999 de S&P Dow Jones Indices, cea mai mare companie de informații financiare din lume, și S&P Global Switzerland SA (fostă SAM), o agenție globală de evaluare a sustenabilității.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.