Holcim l-a numit pe Remus Viscol șef al Diviziei de Agregate

Holcim România l-a numit pe Remus Viscol în funcția de director al Diviziei de Agregate, într-un moment de ascensiune a acesteia în urma investițiilor de anul trecut.

Remus Viscol

Cu studii în inginerie mecanică și cu o experiență de peste 22 de ani în cadrul Holcim România, Remus Viscol a avansat pe diverse roluri, de la cel de inginer vânzări Betoane Craiova la cel de manager național Vânzări Betoane, în 2013, iar începând cu anul 2021 având poziția de manager Betoane pe Regiunea de Sud. S-a remarcat prin gestionarea cu succes a activităților în cadrul diviziei de betoane, integrând noi stații de producție, dezvoltând o echipă motivată și construind un portofoliu solid de clienți loiali. 

La Holcim, susținem promovarea liderilor care contribuie la performanță și își demonstrează constant capacitatea de a aduce plusvaloare companiei și partenerilor noștri. Sunt convins că experiența și dedicarea lui Remus Viscol vor aduce un aport considerabil în atingerea obiectivelor noastre strategice și în continuarea creșterii durabile pe segmentul de agregate”, a declarat Bogdan Dobre, CEO Holcim România și market head Moldova

Sunt onorat să preiau conducerea Diviziei de Agregate într-o perioadă de evoluție și transformare. Ne propunem să continuăm să furnizăm produse diversificate, respectând standardele de calitate care ne definesc. Prioritatea noastră este să dezvoltăm și să consolidăm parteneriate de lungă durată, să răspundem prompt și eficient cerințelor pieței și să contribuim activ la construcții trainice și performante pentru viitor“, a adăugat Remus Viscol, director Agregate în cadrul Holcim România.

Holcim este unul dintre cei mai mari producători de agregate din țară, cu patru stații localizate la Sălcioara, Neudorf, Stăncești și Gligorești. În cadrul acestora, se produce și se livrează: agregat fin (nisip), agregat sortat (pietriș natural și concasat), agregat grosier (refuz de ciur) și agregat amestec (balast natural și pietriș concasat), constituind materia primă esențială pentru producerea de beton, BCA, asfalt, mortare, adezivi etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.