IVECO Daily câștigă „Light Truck of the Year”, pentru a 4-a oară

Daily își completează palmaresul de trofee cu premiul „Light Truck of the Year” și o mențiune la categoria „Innovation in EV technology”.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Gama IVECO Daily își continuă seria de victorii și la Fleetworld Great British Fleet Awards, cu titlul „Light Truck of the Year” pentru al patrulea an consecutiv, un succes fără precedent. Setul impresionant de competențe ale modelului 100% electric eDaily a fost, de asemenea, recunoscut și recomandat în mod special pentru categoria „Inovație în tehnologia EV” (tehnologia vehiculelor electrice). 

Revista Fleet World a selectat câștigătorii din rândurile celor aflați în fruntea noilor evoluții, tehnologiei, sustenabilității și gândirii în industria flotelor. Juriul a aplaudat modelul Daily pentru gama sa largă de abilități și îmbunătățirea continuă din fiecare an, subliniind apariția modelului eDaily complet electric. 

Printre cele mai lăudate caracteristici se numără tehnologia sa inovatoare de baterii modulare – variind de la unul, până la patru pachete de baterii pe modelele cu șasiu-cabină 72C de 7,2 tone GVW 5.100 mm – care pot fi adăugate sau eliminate pe toată durata de viață a vehiculului și care permit optimizarea sarcinii utile sau a autonomiei în funcție de necesități; și opțiunea de a alege între trei moduri de rulare și trei moduri de frânare regenerativă, cu aceleași configurații de caroserie disponibile la modelele diesel.

Gama Daily este, de asemenea, disponibilă în versiunea cu gaz natural comprimat (CNG), care poate reduce emisiile cu până la 95% atunci când funcționează cu biometan.

Șasiul robust al modelului Daily permite o sarcină utilă de până la 4,9 tone, cea mai mare din clasa sa, și o capacitate de tractare impresionantă, de până la 3,5 tone. Modelul de 7 tone a devenit popular în rândul flotelor care doresc să păstreze atuurile unui camion mai mare, beneficiind totodată de dimensiunile unui vehicul mai mic. Cu IVECO Daily, operatorii pot beneficia de un cost total de proprietate mai mic și de o manevrabilitate sporită față de vehiculele tradițional mai mari.

O altă recunoaștere la Great British Fleet Awards pentru IVECO eDaily este mențiunea la categoria „Inovație în tehnologia EV”. Puterea de 15 kW a ePTO la bordul eDaily îl făcea deja lider în clasă, dar această capacitate revoluționară a fost acum sporită la 50 kW în noua ediție Model Year ’24. Prin utilizarea configurării inovatoare modulare a bateriilor, eDaily 50kW ePTO poate furniza suficientă energie pentru a alimenta cele mai exigente echipamente critice pentru misiune, toate fără emisii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.