IVECO S-Way a câștigat premiul Red Dot 2024 la categoria Product Design

IVECO S-Way a obținut prestigiosul premiu Red Dot: Product Design 2024, competiție care a devenit una dintre cele mai râvnite recunoașteri, fiind acordată de un juriu format din aproximativ 40 de experți internaționali ce se întâlnesc anual pentru a identifica cele mai bune produse ale anului.

La baza deciziei juriului, stau o serie de criterii, precum funcționalitatea produsului, estetica acestuia, modul de utilizare, caracterul sustenabil. Anul acesta, juriul a desemnat câștigător modelul IVECO S-Way Year 24 pentru calitatea designului său, remarcând în special modul în care “posibilitatea de personalizare aduce în lumină caracterul premium al acestui camion, în timp ce designul atent al tabloului de bord este convingător”. 

„Suntem încântați că juriul Red Dot Award a premiat designul nostru customer-centric, care reflectă calitatea premium a vehiculului IVECO S-Way și combină eficient estetica, funcționalitatea și inovația”, a declarat Marco Armigliato, head of Industrial Design, Iveco Group. „Designul grilei frontale s-a axat pe oferirea unui aspect de înaltă calitate și a unei combinații de culori complet personalizabile pentru a le oferi clienților noștri posibilitatea de a-și customiza vehiculul, astfel încât să se potrivească cu propria identitate a flotei acestora. În interior, designul a fost modelat ținând cont de nevoile șoferului și de activitățile acestuia. Fiecare element al bordului a fost studiat cu atenție. De exemplu, designul grafic al Digital Cockpit a fost dezvoltat pentru a asigura cel mai bun echilibru între estetica de ultimă generație și lizibilitatea optimă.”

Modelul IVECO S-Way, lansat pe piețele internaționale în noiembrie 2023, a fost „conceput și realizat având nevoile clientului în minte”. Interiorul camionului este conceput pentru a oferi o experiență de condus superioară, printr-o ergonomie excelentă, un bord personalizat, datorită posibilității de a alege între mai multe materiale și culori, precum și o cabină cu panou de instrumente de bord TFT, infotainment și camere fără oglinzi laterale. Designul exterior combină stilul cu funcționalitatea, oferind o serie de funcții, inclusiv grila personalizabilă din 3 piese. IVECO S-Way oferă și un ecosistem de servicii care garantează timpul de funcționare și eficiența vehiculului, siguranța șoferului și protecția mediului.

Ceremonia de decernare a premiului va avea loc pe 24 iunie la Muzeul Red Dot din Essen, Germania. IVECO S-Way va fi prezentat în Anuarul Red Dot Design și în secțiunea câștigătorilor de pe site-ul Red Dot Awards. Designul său va fi, de asemenea, inclus în expoziția de la Muzeul de Design Red Dot din Essen

IVECO

Brandul IVECO face parte din Iveco Group N.V. (EXM: IVG) care proiectează, produce și comercializează o gamă largă de vehicule comerciale ușoare, medii și grele, camioane off-road și vehicule adecvate pentru orice tip de caroserie. 

Inovează în mod constant și își extinde portofoliul de produse pentru a oferi fiecărui client vehiculul care se potrivește exact misiunii sale. Oferta sa completă este concepută în funcție de nevoile șoferului pentru a oferi o experiență excelentă, cu accent pe siguranță și confort. O gamă largă de servicii digitale avansate, bazate pe conectivitate, dezvoltate pentru a ajuta proprietarii de flote să își administreze eficient flota, îmbunătățește soluția completă de transport IVECO. 

IVECO își urmărește strategia de decarbonizare printr-o abordare multienergetică care include dezvoltarea în continuare a tehnologiilor bio-metan, electrice cu baterii și cu pile de combustie. 

IVECO operează 7 uzine de producție și 8 centre de cercetare și dezvoltare. Contează pe 3 500 de puncte de vânzare și service în peste 160 de țări, care garantează asistență tehnică oriunde se află un vehicul IVECO. 

IVECO conduce pe drumul schimbării, impulsionând transformarea industriei transporturilor, propulsată de ambiția de a fi cel mai de încredere partener și jucător complet pentru clienții săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.