KLM: Tip nou de cabină la World Business Class în flota Boeing 777

KLM Royal Dutch Airlines introduce o nouă cabină în World Business Class. Noile scaune sunt mai late și a fost adăugată o ușă glisantă care asigură confort sporit și intimitate. Datorită numeroaselor inovații, scaunele și echipamentele lor sunt cu 10-15% mai ușoare în greutate decât scaunele din clasa business corespunzătoare acestui segment de piață, contribuind astfel la obiectivele de sustenabilitate ale KLM.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Noile scaune KLM World Business Class (WBC) au fost proiectate în urma unui studiu extensiv de piață bazat pe nevoile clienților. Acestea oferă pasagerilor mai mult spațiu și confort:

  • Toți pasagerii World Business Class au acces direct la culoar. Fiecare scaun are o ușă glisantă ușoară care poate fi deschisă și închisă cu ușurință, astfel încât spațiul să poată fi închis pentru mai multă intimitate atunci când lucrezi, te relaxezi și/sau dormi;
  • Mai multe opțiuni de personalizare a scaunului și funcționalități ușor de utilizat, inclusiv un suport reglabil pentru partea inferioară a spatelui și o setare de relaxare cu o funcție de masaj delicat;
  • Scaunul se poate înclina complet într-un pat confortabil, lung de 198 cm;
  • Pasagerii au mai multe opțiuni de încărcare a dispozitivelor electronice, inclusiv wireless, oferind acum mai multe prize, mai ușor accesibile și vizibile.
  • Pasagerii își pot depozita lucrurile într-un compartiment care poate fi încuiat, care este prevăzută și cu o oglindă încastrată.
  • Scaunul are un suport încorporat pentru pahar, astfel încât pasagerii să poată lăsa în siguranță un pahar cu apă pe blatul mesei, chiar și în timpul turbulențelor.

Celelalte servicii World Business Class, inclusiv conceptul de catering și SkyPriority, rămân neschimbate.

„Pe baza cercetărilor extinse ale clienților și concurenților, ne-am îmbunătățit scaunele World Business Class pentru a ne asigura că toți clienții au mai multă intimitate și confort în timpul zborului. Noile scaune sunt mai bune în ceea ce privește designul, tehnologia și sustenabilitatea. KLM îndeplinește dorințele unei game largi de pasageri cu noile scaune pentru World Business Class, Premium Comfort, Economy Comfort și Economy Class. Suntem încântați să oferim aceste noi produse și servicii clienților noștri din întreaga lume”, declară Boet Kreiken, vicepreședinte executiv al KLM Customer Experience.

Pentru noul World Business Class, KLM a optat pentru instalarea scaunelor Jamco Venture într-o configurație 1-2-1, oferind tuturor pasagerilor WBC acces direct la culoar. Aceste scaune Jamco Venture au fost instalate anterior în World Business Class la bordul flotei de Boeing 787 a KLM. În urma cercetărilor ample ale preferințelor clienților, KLM a cooperat cu producătorul pentru a îmbunătăți și mai mult scaunele.

Designul complet JAMCO, conceput în colaborare cu KLM, în special aspectul cabinei personale, este mai ușor în greutate decât configurația anterioară, fără a diminua calitatea. Scaunele mai ușoare contribuie la obiectivele de sustenabilitate ale KLM.

Întreaga flotă de Boeing 777-300 și 200 KLM va fi echipată cu noile scaune World Business Class. Această flotă va include și cea mai recentă cabină Premium Comfort. Renovarea completă va fi finalizată în cursul anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.