Lödige Industries își extinde unitatea de producție din România

Lödige Industries,  furnizor de top al sistemelor logistice, își extinde semnificativ capacitățile de producție din Brașov, România. Planurile prevăd o dublare a suprafeței de producție cu peste 4.000 de metri pătrați. De asemenea, se construiesc birouri și grupuri sanitare suplimentare.

Lucrările e construire au început la sfârșitul primului trimestru al anului 2023. Operațiunile de producție în noua clădire se asteapta să înceapă deja spre sfârșitul anului acesta.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Din 2006, fabrica a produs în principal mașini de ridicare și manipulare, cum ar fi mese de ridicare, stații de lucru de ridicare, docuri pentru camioane și conveoiare, care sunt instalate în terminale de transport aerian de marfă, sisteme de parcare auto și ca echipamente de manipulare a materialelor în proiecte pentru piața globală.

În prezent, Lödige Industries are peste 100 de angajați în Brașov în producție, inginerie și vânzări. Ca parte a extinderii, compania intenționează, de asemenea, să angajeze personal suplimentar pentru a accelera producția în noua clădire până la sfârșitul acestui an.

„Brașovul s-a dezvoltat într-un pilon important alături de fabrica noastră din Scherfede. Datorită comenzilor în creștere, extinderea capacităților noastre de productie este următorul pas logic și un angajament pe termen lung”, subliniază Luana Costescu-Guran, director general la Lödige Industries. 

Despre Lödige Industries

Lödige Industries este unul dintre principalii furnizori globali de sisteme logistice, cu sediul central în Germania. Cu birouri în întreaga lume, Lödige Industries oferă soluții de manipulare a materialelor pentru o gamă largă de clienți. Înființată în 1948, afacerea de familie este specializată în furnizarea de sisteme complexe de manipulare a materialelor, de la planificare, proiectare, programare și punere în funcțiune până la service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.