Narcis Neaga revine șef la CNAIR

Narcis Neaga a fost numit din nou director general la Compania Națională de Administrare a Companiei Rutiere (CNAIR), la o lună și o săptămână de la instalarea la șefia CNIR – Compania Națională de Investiții Rutiere – una dintre cele două structuri în care s-a scindat CNADNR.

Narcis Neaga

Ștefan Ioniță, cel care a deținut interimar funcția de director general al CNAIR SA, a solicitat în 7 mai Consiliului de Administrație al companiei să ia act de faptul că la expirarea mandatului solicită să revină pe funcția de director al Direcției Tehnice și Calitate, deținută anterior.

Ștefan Ioniță

Iată precizările CNAIR în comunicatul remis redacției:

“Mandatul de Director General al lui Ștefan Ioniță  urma să expire în data de 12 mai 2018.

În baza  solicitării, Consiliul de Administrație al CNAIR S.A. l-a numit în funcția de Director General al CNAIR S.A. pe Narcis Neaga, care va prelua mandatul în data de 12 mai 2018. 

Fostul Director General, Ștefan Ioniță le-a mulțumit colegilor din CNAIR Central, din Regionalele Companiei și din CESTRIN, pentru sprijinul acordat în cele 16 luni de mandat, pentru deblocarea unor proiecte și  lansarea unor noi investiții.

Ștefan Ioniță a fost numit în funcția de Director General al CNAIR, în data de 13 ianuarie 2017″. 

Narcis Neaga, fostul director general al CNADNR (actuala CNAIR), a devenit șeful Companiei Naționale de Investiții Rutiere (CNIR), după ce a fost scos de sub urmărirea penală la DNA.

Mai întâi a fost numit în Consiliul de Administrație la CNIR, apoi, în 29 martie, a fost ales director general al companiei – alta decât CNAIR – Compania Națională de Administrare a Investițiilor Rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.