Noul Drum al Mătăsii: Gebrüder Weiss își extinde centrul logistic din Tbilisi

Noul Drum al Mătăsii: Gebrüder Weiss, de 10 ani în Georgia, își extinde în continuare centrul logistic din capitala Tbilisi, de transbordare pentru transporturi între Europa și Asia Centrală.

Hub-ul logistic Gebrüder Weiss de lângă Aeroportul Internațional Tbilisi a evoluat într-unul central pe ruta dintre Europa și Asia Centrală și este în continuare extin. (Sursa: Gebrüder Weiss / Copter.ge)

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Gebrüder Weiss privește către cei zece ani de succes pe piața georgiană. Nu numai că locația din Tbilisi s-a impus ca un nod central pentru transportul de mărfuri între Europa și Asia Centrală, dar devine și din ce în ce mai importantă ca centru logistic, pe măsură ce sectoarele industriale și de utilități din regiunea Caucaz sunt în creștere și, odată cu acestea, importul și exportul de mărfuri. Produsul intern brut pe cap de locuitor a crescut la aproximativ 17% în 2021, după dificultățile anului pandemic 2020.
 
În ultimii cinci ani, diviza de transport terestru a Gebrüder Weiss Georgia a efectuat aproape 75.000 de transporturi cu o greutate totală de 311.000 de tone, iar această cifră continuă să crească. Un factor care determină această dezvoltare este importanța tot mai mare a Coridorului de Mijloc ca rută alternativă la legăturile nordice de transport prin Rusia. De asemenea, Gebrüder Weiss și-a anunțat în iulie planurile de a-și extinde rutele de transport din Europa către China, prin Turcia, Georgia, Azerbaidjan și Kazahstan. Ca răspuns la creșterea așteptată a volumelor de marfă, locația din Tbilisi este acum extinsă pentru a doua oară, după 2019, dispunând de mai mult spațiu de transbordare și birouri.
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.