Oportunități de carieră la Scania

Într-un context dinamic și competitiv, găsirea unui loc de muncă care să ofere atât stabilitate financiară, cât și oportunități reale de creștere reprezintă o provocare pentru cei mai mulți tineri. 

Scania înțelege nevoile și aspirațiile profesionale și pune la dispoziția tinerilor oportunități de creștere și dezvoltare pe termen lung. 

„Suntem dedicați angajaților noștri și ne asigurăm că fiecare persoană se simte valorizată și are șansa de a-și dezvolta cariera într-un mod autentic și satisfăcător”, a arătat Maria Bădici, People & Organizational Development director.

Cu o lungă istorie în industrie, Scania este o companie care pune accentul pe colaborare, inovație și susținere reciprocă. Iar ținta este atragerea unor oameni dedicați, atât profesioniști cu experiență, cât și tineri cu potențial și dorință de învățare, care vor să își înceapă cariera într-un mediu în care creșterea personală și profesională sunt promovate și încurajate.

Experiența se dobândește în timp

Deși experiența este adesea un criteriu important pentru mulți angajatori, Scania înțelege că tinerii la început de drum nu au încă un bagaj vast de cunoștințe profesionale. 

„Suntem convinși că experiența poate fi dobândită pe parcurs. În selecția angajaților noștri, o atitudine pozitivă și o dorință de a învăța sunt calități esențiale pentru a obține succesul în cadrul companiei noastre. Colegii noștri cu experiență sunt pregătiți să ofere îndrumare și suport celor care își doresc să își dezvolte abilitățile și să construiască o carieră de succes în industria transportului”, a declarat Maria Bădici.

Cultura Scania

Pentru mulți angajați, Scania a fost primul lor loc de muncă după absolvirea studiilor. 

„Acești oameni și-au dedicat timpul și efortul pentru a se dezvolta în cadrul companiei și au fost recompensați cu o carieră de succes. Punem la dispoziție un mediu propice creșterii profesionale și încurajăm dezvoltarea continuă printr-o cultură a învățării constante. Tinerii care încep acum o carieră la Scania se vor bucura de aceeași oportunitate de a-și construi un viitor promițător”, a precizat Maria Bădici.

Perseverență și evoluție

Un factor-cheie în dezvoltarea unei cariere de succes este dorința de a învăța și a evolua. La Scania, aceasta este valoarea centrală care guvernează echipa. Tinerii angajați sunt încurajați să își îmbunătățească abilitățile și cunoștințele prin programe de formare și dezvoltare, mentorat și proiecte provocatoare. 

„Le punem la dispoziție resursele și susținerea de care au nevoie pentru a-și atinge potențialul maxim în cadrul companiei noastre. Fie că își doresc să devină experți în domeniul tehnic, lideri de echipă, sau să exploreze oportunități de carieră la nivel internațional, Scania oferă acces la o platformă de lansare pentru realizarea obiectivelor angajaților. Oferim angajaților noștri un mediu de lucru dinamic și provocator, în care vor fi încurajați să își aducă ideile inovatoare și să contribuie la dezvoltarea soluțiilor tehnologice avansate în industria transportului”, a precizat Maria Bădici. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.