OSCAR Downstream, cel mai atractiv angajator din industria Oil & Gas

OSCAR Downstream, cea mai mare companie independentă de distribuție a carburantului din România, este pentru al doilea an la rând cel mai atractiv angajator din industria locală de Oil & Gas, conform Randstad Employer Brand Research 2024.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Analiza Randstad este cea mai cuprinzătoare cercetare de brand de angajator din lume, având la bază percepțiile publicului general. Studiul din acest an a vizat un număr de 6.084 companii din 32 de țări (reprezentând peste 75% din economia globală) și a atras aproximativ 173.000 de respondenți. 

Clasamentul rezultat ia în calcul criterii precum atractivitatea pachetului salarial și a beneficiilor oferite, evoluția în carieră, echilibrul dintre viața profesională și cea personală, atmosfera de lucru și siguranța pe termen lung a locului de muncă, soliditatea financiară a companiei, oportunitățile de creștere în carieră și, începând din acest an, egalitatea de șanse. 

Nicolae Bănică, CEO OSCAR Downstream: „Este o onoare să primim, pentru al doilea an consecutiv, această recunoaștere bazată pe percepția obiectivă a publicului. Piața talentelor în industria de Petrol și Gaze devine tot mai competitivă, într-un moment în care angajatorii trebuie să găsească echilibrul optim între nevoile operaționale de zi cu zi, presiunea de a inova pentru a rămâne relevant pe piață și pentru a se alinia la tranziția către energia verde, precum și flexibilitatea necesară pentru adoptarea și implementarea cu succes a noilor tehnologii. În mijlocul atâtor provocări, oamenii reprezintă cel mai important avantaj competitiv, iar concepția conform căreia «nimeni nu este de neînlocuit» nu se mai aplică. La OSCAR Downstream, fiecare angajat este important și modul în care înțelegem să arătăm acest lucru se reflectă în percepția publică față de brandul nostru de angajator”. 

Cristian Dobrescu, director HR OSCAR Downstream, adaugă: „M-am bucurat să regăsesc în metodologia și criteriile Randstad elementele strategice din politica noastră de HR. La OSCAR Downstream, angajații nu primesc doar un salariu, ci au șansa la o carieră într-o industrie competitivă, într-una dintre cele mai dinamice și performante companii românești. Cultura noastră organizațională este centrată pe valorile care ne ghidează de peste 22 de ani – grijă, respect, profesionalism și calitate. Tratăm cu responsabilitate fiecare angajat și ne respectăm angajamentele pe termen lung, asigurându-le un parcurs profesional solid într-un mediu echilibrat, sănătos și incluziv”.

La nivel național, OSCAR Downstream are aproape 500 de angajați, cea mai mare parte activând în platforma de logistică integrată care asigură distribuția carburantului la nivel național. 

În cadrul companiei, angajații au acces la o varietate de cursuri și traininguri la care pot participa în baza obiectivelor profesionale agreate cu managementul companiei, dar și a intereselor personale. În OSCAR Downstream programele de dezvoltare sunt integrate în rutinele organizației și funcționează ca o resursă care are rolul de a susține atingerea obiectivelor de business. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.