Programul zborurilor charter de la Aeroportul Timișoara, în 2021

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara anunță numeroase zboruri charter spre destinații cu plaje însorite de la malul mării, în perioada vacanțelor de primăvară și de vară. Conducerea aerogării a avut întâlnirea de lucru periodică cu reprezentanți ai agențiilor de turism din zona de vest a țării.

Tour-operatorii participanți la întâlnire și-au anunțat intenția de a organiza în această vară curse charter directe din Timișoara către Turcia (Antalya), Grecia (Creta-Heraklion, Rhodos, Skiathos), Tunisia (Hammamet) și Egipt (Hurghada).

„Le reamintim pasagerilor, ca în această perioadă pandemică și cu restricții de călătorie sau măsuri obligatorii de prevenire a răspândirii virusului, atunci când vine vorba de o călătorie cu avionul, să urmărească cu atenție toate informările oficiale transmise atât din partea autorităților române, cât și din partea autorităților țării de destinație. De asemenea, pasagerilor care vor opta să călătorească înspre destinații de vacanță, le recomandăm să țină cont și de indicațiile și informările reprezentanților operatorilor de turism de la care au achiziționat pachetul turistic”, precizează reprezentanții aeroportului.

Iată zborurile:

Egipt: zboruri Animawings către Hurghada – sâmbăta în perioada 3-17 aprilie, vinerea, în perioada 23 aprilie-2 mai și miercurea, în perioada 2 iunie-20 octombrie, precum și zboruri Tarom, duminica, în perioada 20 iunie-24 octombrie.

Grecia: zboruri Aegean Airlines către Rhodos – miercurea, în perioada 9 iunie-29 septembrie, către Creta-Heraclion – lunea, în perioada 7 iunie-27 septembrie, și joia, în perioada 27 mai-16 septembrie, precum și zboruri către Skiathos, operate de Tarom, sâmbăta,în perioada 12 iunie-25 septembrie.

Tunisia: zboruri Animawings vor fi efectuate spre Hammamet, miercurea, în perioada 19 mai-6 octombrie, iar zboruri Air Bucharest vinerea, în perioada 2 mai-1 octombrie.

Turcia: zboruri către Antalya vor fi operate de: Animawings, vinerea, în perioada 21 mai-24 septembrie, Tarom, lunea, în perioada 24 mai-20 septembrie,Air Bucharest, sâmbăta, între 29 mai-1 septembrie, și Freebird Airlines, lunea în perioada 14 iunie-20 sseptembrie, joia între 10 iunie-16 septembrie și sâmbăta între 22 mai-2 octombrie.

Programul curselor aeriene de tip charter este valabil la momentul publicării și poate suferi modificări în funcție de operatorul de turism sau operatorul aerian.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.