PTF Nădlac II: 11 vietnamezi, ascunşi într-un TIR

Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II au descoperit 11 vietnamezi ascunşi într-un compartiment special amenajat în remorca unui automarfar, în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria.

Potrivit unui comunicatului , poliţiştii din cadrul , efectuând formalităţile de frontieră, într-un compartiment special amenajat in remorca unui automarfar TIR-ul, condus de un șofer român, era înmatriculat în țara noastră, transmite, în 6 iulie, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea.

„Şoferul se deplasa pe ruta România – Germania, fără marfă. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, într-un loc special amenajat, în partea din faţă a compartimentului de marfă, unsprezece cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Vietnam, cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani” se arată în comunicat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.