Raben Group, la Transport Logistic 2023 München

Perioada 9-12 mai este rezervată, de ceva timp, de întreg sectorul logistic. Este momentul în care München va găzdui Transport Logistic 2023 – unul dintre cele mai importante târguri de acest gen din lume. În conformitate cu mesajul său We connect Europe, Raben Group își va prezenta, la stand, cea mai recentă ofertă și abordarea sa „verde” de a face afaceri.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

După o lungă pauză forțată de pandemie (târgul Transport Logistic din 2021 nu a urmat formatul tradițional), companiile și clienții lor vor avea, în sfârșit, ocazia să se întâlnească la expozițiile din München: să facă noi contacte, să facă schimb de experiență și să discute despre starea industriei. La urma urmei, patru ani sunt ca un secol pentru acest sector, mai ales în circumstanțe politice, sociale și economice, care se schimbă atât de rapid.

Ca de obicei, Grupul Raben vă invită în Sala A5 la poziția nr. 402, unde peste 60 de experți vor fi disponibili, timp de patru zile. Va exista ocazia de a afla mai multe despre gama de conexiuni internaționale a operatorului logistic olandez, sub bannerul We connect Europe.

Un segment important al serviciilor Raben este logistica contractuală, care oferă soluții cuprinzătoare legate de depozitarea mărfurilor, un set extins de VAS (Servicii cu valoare adăugată) cum ar fi co-ambalarea sau co-manufacturarea, precum și soluții de comerț electronic – această parte a standului companiei urmând a fi prezentat sub sloganul Noi inovăm.

Ecranele tactile de la stand vor permite accesul la serviciile Grupului Raben prin intermediul site-ului. În plus, vizitatorii asistați de angajații companiei vor putea testa platforma myRaben dedicată clienților. Ceea ce face ca operatorul logistic să iasă în evidență este echipa People with Drive, care răspund eficient și flexibil tuturor nevoilor clienților, precum și instrumentele IT moderne pentru un serviciu convenabil și ușor de utilizat și preocuparea pentru mediu manifestată într-o abordare durabilă a face afaceri – zonă care se va numi We care.

Ewald Raben, CEO al Grupului Raben: „Suntem încântați să ne întâlnim la târg cu contractorii, partenerii și reprezentanții altor companii. S-au schimbat multe de la ultimul eveniment. În ciuda situației dificile din Europa și din întreaga lume, compania noastră a cunoscut o creștere dinamică, inclusiv achiziții, investiții și extinderea conexiunilor internaționale în Europa. Ceea ce ne diferențiază pe piață este verdele nostru, abordarea afacerilor și a echipei noastre, datorită căreia oferim logistică cu chip uman și servicii personalizate. Îi rugăm să fie bineveniți să ni se alăture la standul nostru, pentru a discuta planuri comune pentru viitor.”

Conceptul de stand reflectă filozofia Raben Group, o companie cu o origine olandeză și o istorie de peste 90 de ani, dar care este orientată spre dezvoltare, oferă logistică „cu chip uman” și acordă atenție durabilității. De aici designul minimalist, calm si culoarea predominanta alb cu decoratiuni verzi din muschi natural. Spațiul, planificat cu mare grijă și cunoștințe de ergonomie, se dorește a fi propice întâlnirilor de afaceri și discuțiilor de fond.

Grupul Raben va participa pentru a șasea oară la Transport Logistic. Între timp, anul acesta se împlinesc 45 de ani de la prima ediție a evenimentului. Întâlnirile pentru industriile de transport, logistică, IT și managementul lanțului de aprovizionare din München sunt întotdeauna foarte populare – la ultima ediție, în 2019, numărul expozanților a crescut cu 10%, standurile ocupând până la 10 hale pentru prima. timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.