Raben Logistics România a lansat un nou serviciu

Raben Logistics România a lansat un nou serviciu de transport maritim și aerian specializat pe partea de marfuri  agabaritice și proiecte speciale.

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

Unul dintre cele mai recente proiecte agabaritice ale companiei Raben Logistics România a fost transportarea unui autobuz în sistem containerizat pe mare pentru o companie importantă din Emiratele Arabe Unite. Acesta reprezintă unul dintre cele peste 100 de autobuze  pe care compania intenționează să le exporte anul viitor.

O echipă de experți a companiei Raben România a oferit consultanță în acest proces, identificând cea mai bună opțiune pentru amplasarea și fixarea în siguranță a autobuzului în container, în pofida transportului de dimensiuni mari. Aceasta a implicat obținerea unui certificat special de ancorare și consilierea producătorului cu privire la modul de pregătire a vehiculului pentru a fi fixat în container. De asemenea, echipa Raben a trebuit să efectueze mai multe activități specializate, cum ar fi decuplarea bateriei și golirea autobuzului, astfel încât să se obțină securizarea încărcăturii.

“Suntem foarte mândri că am realizat cu succes un astfel de proiect plin de provocări, care ne-a testat know-how-ul. Acesta a fost doar începutul proiectului, un proiect pilot, o dovadă a serviciilor complexe de transport pe care le putem gestiona. Transportul a presupus o planificare amănunțită și măsurători precise, dar cu ajutorul specialiștilor noștri excelenți am reușit să îl realizăm cu succes. Suntem gata pentru provocări și mai mari, prin intermediul cărora ne putem demonstra potențialul pe harta logisticii”, a declarat Valentin Storoj, Managing Director, Raben Logistics România.

Compania a lansat anul acesta serviciul de transport maritim și aerian, pentru import și export, transportând până în prezent sute de containere, inclusiv șapte unități de dimensiuni agabaritice. Acesta oferă o gamă largă de servicii, organizând prin portul Constanța sau Koper transporturi maritime în sistem FCL (Full Container Load) până la LCL (Less than Container Load). De-a lungul întregului proces, compania oferă consiliere pentru identificarea celor mai bune soluții pentru transportul maritim, aerian sau feroviar. În ceea ce privește transportul intermodal de marfă, Raben oferă soluții pentru următoarele rute: China – Koper – România, China – Koper – Budapesta – România, China – Polonia – România, cu un timp de tranzit între 18 și 30 de zile.

Raben utilizează echipamente specializate, cum ar fi echipamente de pompat, rampe mobile și fixe, stivuitoare (încărcătură de 45 t), motostivuitoare (încărcătură de 25 t), camioane stivuitoare (1,5 t – 8 t), astfel încât să manevreze cu succes orice tip de mărfuri, cum ar fi țevi, bobine metalice și alte produse metalurgice, în mărimi sau pachete speciale, role de hârtie, produse alimentare de origine non-animală și altele.

Raben Group (www.raben-group.com) este o companie de transport , o multinationala ce ofera servicii la nivel international atat pentru companiile mici cat si pentru cele mijlocii si mari . . Cu 85 de ani de experiență și recunoaștere în industrie, compania construiește și menține relații de lungă durată cu clienții ei, urmând motto-ul „Partenerul tău în logistică”.

Raben Group oferă servicii de logistică extinse – contract logistics, transport domestic și internațional, Fresh Logistics, FTL & intermodal, transport maritime, aerian si feroviar.

Grupul este present în 12 țări din Europa, totalizând 9.500 de angajați și o capacitate de depozitare de aprox. 1.150.000 m2. Compania operează într-o manieră responsabilă din punct de vedere social, concentrându-se pe educație, siguranță și ecologie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.