Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide un magazin la Arad

Compania poloneză SMYK All for Kids, unul dintre cei mai mari retaileri din segmentul de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, își dezvoltă rețeaua de magazine din România cu o nouă unitate, la Arad, ajungând astfel la 31 de munități la nivel național, pe fondul cererii ridicate pentru astfel de produse.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Magazinul din Arad este prima unitate SMYK din județ și a patra din vestul țării, după Timișoara, Alba Iulia și Oradea. Noul magazin se deschide pe 2 noiembrie, în AFI Arad (Calea Aurel Vlaicu, nr 14), având o suprafață de peste 400 mp și 7 angajați pregătiți să le să ofere părinților consultanță și sugestii în ceea ce privește achizițiile pentru copii.

„Ne bucurăm să anunțăm o nouă deschidere, de această dată la Arad, unul dintre cele mai dinamice orașe ale României. Zona de vest a țării are un potențial ridicat pe piața de articole și accesorii pentru copii, astfel că a fost un pas firesc pentru noi să extindem rețeaua de magazine în regiune. Conceptul SMYK All for Kids a fost creat pentru a oferi o varietate bogată de produse și servicii destinate familiilor, de la îmbrăcăminte și jucării până la accesorii, cărți și multe altele. Ne-am angajat să îndeplinim o misiune importantă: să creăm un mediu prietenos și plin de inspirație pentru familiile care ne trec pragul. Aici, părinții pot găsi tot ceea ce au nevoie pentru creșterea și îngrijirea copiilor lor, în timp ce cei mici pot explora o lume plină de aventuri și distracție”, declară Sorin Stancu, director general SMYK All for Kids România.

Așa cum SMYK All for Kids și-a obișnuit publicul, cu ocazia deschiderii, între 2 și 5 noiembrie  în noul magazin va fi desfășurată o campanie cu reduceri de -20% la toate articolele cu preț întreg: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și jucării, în limita stocului disponibil. De asemenea, în aceeași perioadă, primii 150 de clienți primesc unul dintre cadourile disponibile: un urs Smiki, un Roller Pilot Frixion Ball retractabil cu 4 culori sau un încărcător de baterii Varta. În plus, vor fi premii surpriză pentru clienții care se înscriu în programul de fidelitate în perioada 2-5 noiembrie. Totodată, deschiderea magazinului în Arad va fi marcată cu activități pentru copii: face painting și modelaj baloane în perioada 2-5 noiembrie, între orele 12:00 și 18:00.

Oferta noului magazin SMYK din AFI Arad include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club.

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale pentru toate vârstele, atât cele produse sub brand propriu, SMIKI, cât și cele aparținând unor mărci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Hasbro etc.

Oferta este completată de articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, produse cosmetice, articole esențiale în creșterea și îngrijirea celor mici în primii ani.

Programul de funcționare al noului magazin SMYK All for Kids din incinta AFI Arad este între orele 10:00 și 22:00, de luni până duminică.

 Despre SMYK All for Kids:

SMYK All for Kids este brandul lider pe piața poloneză de îmbrăcăminte, încălțăminte,  jucării și accesorii pentru copii, cu peste 45 de ani de experiență în retail. Pe piața românească, SMYK este prezent din anul 2009 cu mărci proprii și mărci internaționale de produse pentru copii.

SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Unul dintre punctele forte ale lanțului este disponibilitatea tuturor produselor pe care copiii le doresc și au nevoie într-un singur loc, “All for Kids”.

Oferta se bazează pe mărcile proprii “Cool Club” și “Smiki”, care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK și ale partenerilor de franciză. “Cool Club” este marca în cadrul căreia SMYK oferă îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house. “Smiki” este marca proprie SMYK pentru jucării și accesorii pentru copii. Mărcile proprii SMYK sunt completate de branduri terțe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro și Mattel.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.