Tauros montează primul Goodyear TPMS din România

Tauros montează primul Goodyear TPMS din România, pentru optimizarea costurilor operaționale.
 
Precizările transmise ZIUA CARGO:
 
Anvelopele sunt componente esenţiale ale fiecărui vehicul. Modul în care sunt gestionate are un impact foarte mare pentru afacerea dvs., iar verificarea manuală a anvelopelor este o sarcină care consumă timp.
 
Cum obţineţi cea mai bună valoare din investiţia dvs. în anvelope? Cum gestionaţi intervenţiile, menţineţi calitatea şi simplificaţi administrarea? Cum vă menţineţi camioanele în mişcare şi şoferii în siguranţă, controlând în acelaşi timp costurile? 
 
Având un parteneriat de 15 ani cu Goodyear, Tauros este prima companie din România care a montat sistemul Goodyear TPMS pe 34 de vehicule, 17 ansamble. Cu peste 20 de ani de experință, o flotă de 50 de camioane și 60 de semiremorci, compania Tauros oferă soluții de transport la nivel național și internațional.
 
Părerea lui Paul Luca, administratorul companiei Tauros, după câteva luni de utilizare:

Soluția Goodyear TPMS ne ajută să avem un control mai bun în ceea ce privește  întreținerea anvelopelor, prin prelungirea duratei de viață și optimizarea costurilorÎnțelegem că transportul nu înseamnă doar mișcarea camioanelor de la punctul A la punctul B și ne dorim soluții complexe care să ne ajute să monitorizăm anvelopele. Alertele privind temperatura și presiunea anvelopelor, ne ajută să le monitorizăm, prin urmare putem lua măsuri pentru a preveni incidentele care ar putea provoca perioade de nefuncţionare costisitoare, livrări întârziate sau clienţi nemulţumiţiGama de anvelope potrivită modelului nostru de transport, împreună cu o atentă monitorizare a modului în care aceste anvelope au fost utilizate, ne-au condus către niște randamente kilometrice remarcabile, dar și la un foarte bun raport calitate/preț.”

Combinat cu aplicațiile mobile și web ușor de utilizat, Goodyear TPMS oferă informații în timp real despre anvelope, permițând monitorizarea proactivă și întreținerea preventivă a vehiculelor.

Senzorul Goodyear pentru anvelope cu un impact mare

Simplul fapt de a monta senzori TPMS* Goodyear pe fiecare jantă poate însemna un mare pas înainte în productivitate. Dacă un senzor TPMS detectează o modificare a temperaturii sau presiunii unei anvelope la orice vehicul din orice locaţie, se trimite instantaneu o alertă către desktopul dvs. sau dispozitivul mobil. Având informaţiile la îndemână, se pot lua măsuri pentru a preveni incidentele care ar putea provoca perioade de nefuncţionare costisitoare, livrări întârziate sau clienţi nemulţumiţi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.