Tech-Con Industry, chiriaș al VLParks Bucharest West

Tech-Con Industry, unul dintre liderii în automatizări industriale și roboți colaborativi, continuă creșterea pe piața din România, prin relocarea într-un spațiu modern la km. 13, în cadrul VLParks Bucharest West, din Dragomirești. 

Parcurile logistice ale Villar International Group au un standard de înălțime liberă de 12,1 metri, cu un sistem de grid de 16m x 32m, care asigură utilizarea optimă a spațiului și derulării neîntrerupte a operațiunilor de depozitare.

Tranzacția a fost asistată de Vlad Tănase, partener și Flavia Petcu, senior associate de la NNDKP, care au reprezentat Villar International Group, în acest nou parteneriat, iar din partea chiriașului Tech-Con Industry, Marina-Crenguța Florea, partner și Lavinia Ludovic, senior associate, de la Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP).

Adrian Burtan, director general al Tech-Con Industry: Căutarea sediului ideal pentru echipa noastră a fost plină de provocări, dar am reușit să identificăm spațiul potrivit în cadrul VLParks Bucharest West, în Dragomirești. Pentru noi, nu este doar o simplă mutare de la o adresă la alta, ci reprezintă un semn al încrederii, dorinței, și viziunii noastre în dezvoltarea companiei Tech-Con România. Este un pas important, mai mult decât atât, o oportunitate de a crea ceva cu adevărat special. Noua locație de aprox. 3000 mp este o proiecție a dezvoltării noastre pe termen lung. Ne propunem să dezvoltăm noi linii de business care să susțină expansiunea noastră și să ne ofere o bază solidă pentru viitor.”

Prima unitate livrată din cadrul parcului logistic, cu o suprafață de 10.000 mp, marchează începutul dezvoltării în zona Km. 13 pentru Villar International Group. Întregul proiect VLParks Bucharest West va ajunge la o suprafață totală închiriabilă de 80.000 mp.

Matan Tisser, CEO al Grupului Internațional Villar, a adăugat: „Odată cu alăturarea Tech-Con Industry în VLParks Bucharest West, unde am mai semnat recent un parteneriat și cu Nunner Logistics, reafirmăm misiunea noastră de a crea o comunitate de afaceri prosperă în vestul orașului, concentrată pe creștere și eficiență operațională. Proiectele noastre nu sunt doar simple spații de depozitare; sunt ecosisteme de business care ajută chiriașii noștri să își atingă obiectivele. Avem o echipă integrată de specialiști, arhitecți, manageri de proiect și experți tehnici privind securitatea la incendiu, care se asigură că fiecare detaliu este adaptat nevoilor specifice ale chiriașilor noștri.”

Villar International Ltd. este o companie publică care operează în domeniul imobiliar, în segmentele de dezvoltare logistică și rezidențială. Valoarea totală de piață pe TASE (Bursa de Valori din Tel Aviv) era de 700 milioane de dolari, la sfârșitul anului 2023.

Cu un istoric valoros în domeniul dezvoltării de spații logistice și industriale, în Israel, Villar Group deține un portofoliu de peste 500.000 de metri pătrați, având un grad de ocupare de 99% și clienți precum Geberit, Stanley, Cosentino, Apollo Power.

Villar International Group deține deja două parcuri logistice în România, în vestul și sudul Capitalei, ambele în locații strategice.

VLParks Bucharest West – Km 13, Dragomirești

– Disponibil acum pentru închiriere: 2.500 mp

– Potențial de extindere: 70.000 mp

– Suprafața minimă închiriabilă: 2.100 mp

Situat într-o poziție strategică, la Km 13, VLParks Bucharest West asigură acces rapid atât la Autostrada A1, cât și la viitoarea șosea de centură A0. Totodată, parcul este bine conectat la oraș, aflându-se la doar 13 km distanță de Aeroportul Otopeni.

VLParks Bucharest South – Popești Leordeni

– Chiriaș principal: ArchivIT

– Două unități deja livrate și închiriate: 16.000 mp

– Disponibil pentru închiriere (a 3-a unitate): 7.200 mp

– Suprafața minimă închiriabilă: 2,800 sqm

VLParks Bucharest South are acces direct din hub-ul logistic în șoseaua de centură a Bucureștiului, cât și către A0, permițând accesul facil către portul Constanța și oraș. 

Tech-Con Industry, un membru important al Grupului Tech-Con, și-a început activitatea în România ca reprezentant exclusiv al unor companii de elită globală în domeniul automatizării industriale. Cu o creștere accelerată, a devenit un jucător-cheie pe piața românească de automatizări, oferind o gamă variată de produse (pneumatice, hidraulice, transportoare, mișcare liniară, roboți colaborativi, echipamente electrice și de control) și soluții complete pentru automatizarea industrială. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.