„The Godfather of Sustainability” vine la București

Pe 9 octombrie 2024, John Elkington, cunoscut drept „The Godfather of Sustainability” și creatorul „Triple Bottom Line”, cel mai cunoscut concept în domeniul managementului afacerilor sustenabile, vine pentru prima dată în România, la conferința Sustenlandia CEO Forum, organizată de Ambasada Sustenabilității în România, în parteneriat cu The CSR Agency și „powered by” Kaufland și BCR.

Este o conferință hibrid, dedicată liderilor celor mai mari companii din România, dar și antreprenorilor vizionari. Evenimentul își propune să ofere o platformă fundamentală pentru discuții aplicate privind necesitatea și modalitățile de tranziție către afaceri sustenabile, proces transformațional unde componenta de leadership joacă un rol esențial.

Aspecte-cheie ale evenimentului:

• Intervenții individuale și dezbatere cu John Elkington și Wayne Visser, explorând soluții inovatoare și strategii eficiente pentru un viitor sustenabil;

• Panel local despre provocările tranziției la sustenabilitate, analizate împreună cu executivi aflați la conducerea unor companii de top din România;

• Sesiuni de networking, oportunități de a interacționa direct cu experți și lideri din industrie.

Alături de John Elkington, va fi prezent și Wayne Visser, un alt titan al sustenabilității, aflat în top 10 cei mai influenți gânditori din mediul academic pe teme de afaceri responsabile. Gazda evenimentului și moderator va fi Charly Cox, antreprenor și co-autoarea primei cărți de coaching în domeniul schimbărilor climatice.

„Prezența liderilor din mediul de afaceri local la SUSTENLANDIA CEO FORUM este esențială pentru a cataliza schimbările necesare în direcția unei economii sustenabile. Suntem onorați să îi avem alături de noi pe John Elkington și Wayne Visser, două figuri emblematice ale sustenabilității la nivel global. Este o oportunitate unică de a învăța direct de la pionierii sustenabilității și de a discuta cu alți lideri locali despre provocările și soluțiile pentru accelerarea tranziției de la business as usual la sustainable business. Sustenabilitatea este astăzi, încă, din nefericire, preocuparea unei minorități din mediul de business local. Sperăm ca acest eveniment să acționeze ca un catalizator, să fie acea scânteie care ne lipsea pentru a înțelege că sustenabilitatea este aici să rămână și că este responsabilitatea liderilor din companii să contribuie la acea schimbare pozitivă de care avem atât de multă nevoie” a declarat Dragoș Tuță, fondator și președinte, Ambasada Sustenabilității în România.

Biletele de participare la eveniment pot fi achiziționate de pe site-ul oficial, la prețuri speciale până pe data de 25 iulie. Din cele 170 de bilete cu participare fizică în sală, mai sunt disponibile 60 de locuri, dedicate reprezentanților din top management și coordonatorilor de sustenabilitate din companii cu peste 50 de angajați sau cifră de afaceri mai mare de 50 de milioane de EURO. Biletele online sunt disponibile nelimitat, pentru toți ceilalți profesioniști din sustenabilitate sau și pasionați de acest domeniu în continuă dezvoltare.

Despre Ambasada Sustenabilității în România 

Ambasada Sustenabilității în România (ASR) un ONG independent cu scop nelucrativ, nonprofit și apolitic înființat în 2015. Organizația promovează modelul economic în care companiile, prin intermediul parteneriatelor, pot rezolva probleme sociale și de mediu fără a sacrifica eficiența economică și profitul.

Ambasada creează cadrul de colaborare între companiile private, instituțiile statului, societatea civilă, comunitățile și cetățenii implicați pentru ca românii să trăiască într-un mediu sănătos, o societate echitabilă și prosperă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.