USER. Discuții la MTI despre CMR

Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) va prezenta Ministerului Transporturilor și Infrastructurii (MTI), la întâlnirea din 7 martie, inclusiv observații referitoare la revendicările transportatorilor cu privire la casele de expediții.

Precizările USER transmise ZIUA CARGO:

„Ca urmare a solicitării, din data de 23 februarie, a Uniunii Societăților de Expediții din România (USER) adresate Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, privind reînființarea limitării răspunderii transportatorului pentru pierderea totală sau parțială a mărfii transportate în cazul transportului național contra cost de mărfuri, am fost invitați de reprezentanții ministerului, în data de 29 februarie, pentru a discuta și soluționa această problemă.

La discuții au mai participat: reprezentanții ARILOG și reprezentații UNTRR.

A avut loc un schimb de opinii asupra subiectului și, date fiind părerile diferite, nu s-a ajuns la o soluție, iar discuțiile vor continua în data de 7 martie 2024.

În afară de această problemă, USER va aduce la cunoștință Ministerului Transporturilor și Infrastructurii observații privind revendicările transportatorilor cu privire la casele de expediții.

USER pledează pentru o bună colaborare, bazată pe respect și încredere între transportatori și casele de expediții, înțelegând că fiecare categorie își are rolul său bine determinat în economie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.