Webinar UNTRR privind liberalizarea transporturilor rutiere de persoane

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) îi invită pe toți cei interesați, în 14 decembrie ora 14.00, la un webinar pe care îl organizează pe tema liberalizării seviciilor regulate de transport persoane – modelul suedez. 

foto: UNTRR

Precizările UNTRR:

Webminarul este organizat de UNTRR împreună cu Federația suedeză de autobuze și autocare și cu reprezentanți ai industriei de transport rutier de persoane din Suedia.

Suedia și țările nordice au fost printre primele țări europene care au optat, încă din anii ’90, pentru deschiderea piețelor interne de transport rutier de persoane.

Webminarul UNTRR își propune facilitatea unui schimb de experiență cu reprezentanții industriei suedeze de transport rutier de persoane, cu privire la cum funcționează transporturile de persoane într-o piață liberalizată, în ultimii 30 de ai – modelul suedez.

În cadrul evenimentului, vor fi abordate următoarele subiecte:

– Piața suedeză de transport cu autobuze și dezvoltarea serviciilor regulate comerciale de transport persoane;

– Experiența transportatorilor suedezi de persoane pe o piață liberalizată, în ultimii 30 de ani;

– Platforme de ticketing și infrastructura digitală integrată pentru călătoria cu mai multe moduri de transport în Suedia – un model de parteneriat public-privat.

Prezentările reprezentanților industriei de transport rutier de persoane din Suedia vor fi urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.