Wizz Air a inaugurat 2 noi rute și a reluat zborurile spre Dortmund

Wizz Air a inaugurat două noi rute, București-Tirana (în 29 octombrie) și Bucureşti-Salonic (30 octombrie), dar a reluat şi zborurile de la Craiova către Dortmund (în 30 octombrie).

Astfel, călătorii români zboară direct de la Bucureşti către Tirana în zilele de miercuri, joi, sâmbătă şi duminică, la bordul aeronavelor moderne şi sustenabile ale companiei aeriene.

Zborurile spre Salonic sunt disponibile în fiecare luni şi vineri.

Zborurile Craiova-Dortmund sunt în zilele de luni şi vineri.

„Introducerea noii destinaţii vine ca răspuns la preferinţele clienţilor şi diversifică şi mai mult gama noastră de destinaţii, promovând schimbul cultural cu oraşul vibrant al Craiovei”, a declarat Guido Miletic, directorul general al departamentului de Servicii Aeroportuare şi Marketing din cadrul Aeroportului Dortmund.

Wizz Air operează o flotă de 189 de aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri şi aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri. O echipă de profesionişti în aviaţie asigură servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 51,1 milioane de pasageri în anul financiar F23, care s-a încheiat pe 31 martie 2023. Wizz Air este listată la Bursa de Valori din Londra cu abrevierea WIZZ.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.