Bilete CFR online, aplicaţie îmbunătăţită

CFR Călători anunţă lansarea unei noi versiuni a aplicaţiei online de vânzare a biletelor pentru trenurile InterCity, InterRegio şi Regio Expres, disponibilă pe www.cfrcalatori.ro, secţiunea Tarife şi Oferte Naţionale, ce permite cumpărarea biletelor online într-un interval care poate varia de la 30 de zile până la 12 ore înainte de plecarea trenului dorit.

Tehnologia utilizată este mai rapidă iar platforma rămâne la fel de uşor de utilizat, oferind şi mai multe informaţii călătorilor, pentru ca aceştia să poată selecta cea mai avantajoasă ofertă de călătorie.

În plus faţă de notificarea pe email (printarea biletului nu este necesară!!), călătorii vor primi şi un SMS automat referitor la comandă şi suma plătită.

De asemenea, în cazul în care se impune, călătorii vor fi notificaţi prin SMS cu privire la eventuale modificări care ar putea apărea în circulaţia trenurilor.

CFR Călători acordă importante reduceri în funcţie de perioada de anticipaţie cu care este achiziţionat biletul.

Reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipaţie de 6 zile şi ajung până la 25% pentru anticipaţia de peste 21 de zile.

Reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie se cumulează cu reducerea de 5% acordată pentru toate biletele cumpărate online. Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale şi pentru facilităţile de călătorie acordate prin acte normative, călătorii sunt rugaţi să consulte website-ul CFR Călători.  (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.