Bilete la tren pe ruta Oravița – Anina, numai cu rezervare în sezonul estival

Cele două trenuri de pe ruta Oravița – Anina circulă în sezonul estival NUMAI cu opțiunea de rezervare a locurilor, informează CFR Călători.

Pe această rută există mai spectaculoasă cale ferată montană din Sud-Estul Europei.

Bilete fără loc pot fi emise numai în ziua plecării trenului, în stația Oravița sau în tren de către personalul feroviar, în funcție de gradul de ocupare a locurilor din vagoane și de opțiunea călătorilor.

Trenurile circulă în fiecare zi după următorul program:

  RE 9695  Oraviţa plecare 11:15  Anina sosire 13:05
 RE 9694  Anina plecare 13:30  Oraviţa sosire 15:20

Rezervarea locurilor este o bună oportunitate pentru agențiile de turism și pentru grupurile organizate de cel puțin 6 persoane, care  își pot planifica călătoria cu o lună până la trei luni înainte, cumpărând cu anticipație bilete atât pentru grupuri organizate, dar și individual.

Pentru aceasta rută se aplică:

  • Ofertele comerciale și reducerile aferente (Bilet dus-întors, Minigrup 2-5, Cartea VSD, Biletul de weekend, procurarea cu anticipaţie a legitimaţiilor de călătorie, etc.)
  • Reducerile și facilitățile acordate prin acte normative (elevi şi studenţi, pensionari, revoluţionari, veterani de război, persoane persecutate din motive politice şi etnice, persoane cu handicap, locuitorii munţilor Apuseni).

 Mai multe detalii, pe www.cfrcalatori.ro/12619

Accesul până la Oravița se face cu mijloacele de transport auto din apropierea gărilor Reșița și Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.