Botezatu îmbracă piloţii şi stewardesele TAROM

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a câştigat concursul de design lansat de conducerea TAROM pentru noile uniforme ale personalului aeronavigant al companiei naţionale de transport aerian. În competiţie s-au înscris 31 de designeri, toţi români, care au prezentat propuneri de modele de uniforme de iarnă şi vară, pentru diferite piese din componenţa uniformelor atât pentru piloţi, cât şi pentru însoţitorii de bord. Botezatu nu va primi bani, ci transport gratuit cu avionul pe parcursul unui an întreg, în valoare de 5.000 de euro.

“Suntem foarte încântaţi de toate propunerile primite, dar şi de numărul mare de participanţi care s-au înscris la concurs. Am avut 31 de participanţi, atât nume cunoscute în lumea modei autohtone, cât şi studenţi sau proaspeţi absolvenţi ai şcolilor de design, oameni extrem de talentaţi, care au simţit că Tarom este o emblemă naţională şi au tratat proiectul ca atare. Am ales modelele lui Cătălin Botezatu pentru că aduc uniformelor un plus de prospeţime, de eleganţă şi de optimism şi pentru că întrunesc cel mai bine toate elementele de identitate ale companiei TAROM”, a declarat directorul general al companiei Tarom, Christian Heinzmann.

La rândul său, Botezatu s-a arătat onorat că uniformele create de el vor ajunge să zboare deasupra a trei continente, în mai mult de 40 de destinaţii: “În 2011 am lansat colecţia Aviator, au trecut doi ani de atunci iar eu am rămas la fel de ataşat de latura aeronautică. Mă bucur că am fost desemnat câştigătorul concursului şi mă bucur că numele Cătălin Botezatu va ajunge printre nori”, a spus el.

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.