Donează o jucarie în Strada BT din Centrul Vechi al Capitalei

Lipscanii se transformă în Strada BT timp de 6 weekenduri, între 30 august şi 12 octombrie, o componentă importantă a festivalului fiind partea de colectare de jucării pentru copiii defavorizaţi. Bucureştenii mici şi mari sunt aşteptaţi în Centrul Vechi să participe la o serie de evenimente inedite. „Fie că vii dinspre Calea Victoriei, dinspre Universitate sau dinspre Unirii… trebuie să ajungi în spatele BNR în cele din urmă şi să te găseşti în mijlocul noului centru de distracție al Capitalei”, arată organizatorii.

Spectacole de dans (Dancing Friday), mimă, improvizatie cu trupa Obligo, pantomimă, concerte susținute de trupele Tivodar, We Singing Colors sau cvartetul Vis Clasic, parade, piese de teatru, expoziții de pictură sau intalniri cu personaje de poveste precum Mickey, Minnie sau Donald sunt doar o parte dintre surprizele din Centrul Istoric.

Federația Natională de Scrimă va fi prezentă să vă învețe secretele sportului nobil, alături de scrimerii României.

Orice copil are dreptul la joacă – Strada BT sau Strada ”Speranţei„

O componentă importantă a festivalului va fi partea de colectare de jucării pentru copiii defavorizati. Organizatorii invită bucureștenii sa doneze pentru o cauză nobila și să aducă împreună cu ei la festival jucăriile pe care vor sa le faca cadou. Toate jucăriile strânse vor fi ulterior donate cu ajutorul Fundației Romanian Angel Appeal și al Fundației DĂRUIEȘTE VIAȚĂ.

În weekendul 30-31 august, colectarea va avea loc între orele 10:30 și 13:00.

Pe site-ul oficial al evenimentului (https://www.bancatransilvania.ro/stradaBT/ ) puteţi găsi mai multe informații despre activităţi, program, participanţi şi campania umanitară “Toti copiii au dreptul la joacă. Donează o jucărie pentru o cauză nobilă”.

Cardul care îndeplineşte dorinţe

Pentru a avea acces la toata oferta de distracție a următoarelor 6 weekenduri, participanții vor avea la dispoziție un card simbolic… cardul Star de la BT, cu care vor putea să-și aleagă distracţia preferată.

Acesta va fi distribuit gratuit şi, weekend de weekend, vizitatorii îl vor putea folosi pentru a activa concerte, piese de teatru, reprezentaţii artistice sau spectacole.

În weekendul 30-31 august, începând cu ora 10:30, copiii pot admira Parada Mascotelor Disney. Anna şi Elsa din Regatul de Gheaţă vor oferi copiilor ocazia să devină prinţi şi prinşese.

Seara continuă cu festivalul de Improvizatie Stradală, susţinut de trupa Obligo, începând cu ora 18:30, urmat de concertul trupei Tivodar. Pe parcursul întregii seri vor putea fi admirate 70 de picturi expuse într-o manieră nonconformistă.

Organizatori: Banca Transilvania, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşi şi cu susținerea Fundaţiei Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.