Galerie FOTO. Primăria Sectorului 6 a demolat adăposturile romilor de la marginea cartierului Militari

Construcţiile provizorii amenajate de mai multe familii de romi pe terenul din apropierea Străzii Piscul Crăsani din cartierul Militari au fost demolate, marţi, de Primăria Sectorului 6. Din dispoziţia primarului Rareş Mănescu, terenul a fost complet curăţat, acţiunea fiind coordonată de Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, iar executanţii – lucrătorii Serviciului Ordine Publică şi Serviciul Control şi Monitorizare a Stării Mediului şi Salubrizare. Evident că locuinţele nu au apărut acolo peste noapte, unele dintre ele fiind construite din bolţari şi având până şi garduri, dar este bine că autoritatea locală a decis până la urmă să salubrizeze terenul. Iar inspectorii promit să verifice de acum încolo dacă se mai aciuiază careva în zona aflată în imediata apropiere a blocurilor.  

Inspectorii, împreună cu angajaţi ai Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 (ADPDU) şi ai firmei de salubrizare URBAN SA, au demolat toate construcţiile improvizate şi au strând deşeurile. Autobasculantele operatorului de salubrizare au transportat la groapa de gunoi aproximativ 100 tone de deşeuri.

Edilul Mănescu promite că, în perioada următoare, inspectorii de mediu şi poliţiştii locali vor monitoriza această zonă pentru a se evita reamenajarea de adăposturi şi depozitarea necontrolată de deşeuri.

Magda SEVERIN

Galerie FOTO

buldozer, excavator, demolare romi 01

 

buldozer, excavator, demolare romi 02

 

buldozer, excavator, demolare romi 03

 

buldozer, excavator, demolare romi 04

 

buldozer, excavator, demolare romi 05

 

buldozer, excavator, demolare romi 06

buldozer, excavator, demolare romi 07

buldozer, excavator, demolare romi 08

 

buldozer, excavator, demolare romi 09

 

buldozer, excavator, demolare romi 11

 

buldozer, excavator, demolare romi 10

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.